Football Talk

Παναθηναϊκός: Παίρνει Γερεμέγεφ και τον δίνει δανεικό στον Λεβαδειακό!

Παναθηναϊκός: Παίρνει Γερεμέγεφ και τον δίνει δανεικό στον Λεβαδειακό!
Πολύ κοντά στην μεταγραφή του πρώτου σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, από την Χάκεν βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους», εφόσον γίνει το deal, να δίνουν τον παίκτη δανεικό στον Λεβαδειακό
Και από το πουθενά Γερεμέγεφ στον Παναθηναϊκό! Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης «aftonbladet», οι «πράσινοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην μεταγραφή του πρώτου σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος! 

Όπως αναφέρεται, ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ φαίνεται ότι κλείνει στον Παναθηναϊκό από την Χάκεν με ένα ποσό που φτάνει τις 300.000 ευρώ ενώ όπως υποστηρίζει και ο ίδιος ο αθλητικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας, υπάρχει όντως πρόταση και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις!

Ο 29χρονος επιθετικός την περασμένη σεζόν βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η Χάκεν να φτάσει στον τίτλο καθώς πέτυχε συνολικά 22 γκολ, όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο παίκτης αναμένεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσεις από ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του, ωστόσο θα δωθεί δανεικός στον Λεβαδειακό καθώς αυτή τη στιγμή δεν είναι εύκολο να βρει χώρο στο ρόστερ.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0