Football Talk

Ολυμπιακός: Έρχεται για τις υπογραφές ο Ραμόν (video)

Ολυμπιακός: Έρχεται για τις υπογραφές ο Ραμόν (video)
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ραμόν Ράμος Λίμα καθώς οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν σε όλα με την Φλαμένγκο και τον 21χρονο αριστερό μπακ ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα για τις υπογραφές. Ανοιχτό να αποκτηθεί κι άλλος αριστερός μπακ αν πουληθεί ο Ρέαμπτσιουκ. Στην Αούστρια Βιέννης ο Λάιντνερ.
Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Με μια κίνηση - έκπληξη ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και αποτελετεσματικά και έκανε δικό του τον Ραμόν Ράμος Λίμα από την Φλαμένγκο. Πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ μεγάλη προοπτική που στα 21 του χρόνια αγωνιζόταν σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Βραζιλίας, ενώ από τα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζουν η ταχύτητα, η τεχνική και η συμμετοχή του στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ο Ραμόν ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Φλαμένγκο και το 2018 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου με την φανέλα της οποίας έκανε 33 συμμετοχές. Πέρσι έπαιξε ως δανεικός στην ομάδα της Red Bull, Μπραγκαντίνο και έγραψε 19 συμμετοχές μέχρι να επιστρέψει στην Φλαμένγκο τον Δεκέμβρη. Είναι διεθνής με την Κ-20 της Βραζιλίας, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.


Ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες μέρες να έρθει στην Ελλάδα για τις υπογραφές και για να πιάσει δουλεία υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, κάνοντας το ίδιο δρομολόγιο με αυτό που έκανε πριν από λίγες εβδομάδες ο συμπατριώτης του, Ροντινέι. Ο 21χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4.5 χρόνων και η Φλαμένγκο θα πάρει 1.5 εκατ. ευρώ, με τη βραζιλιάνικη ομάδα να κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησης 30%. Πιθανό είναι και μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί επίσημα από τον Ολυμπιακό.

Η εξέλιξη αυτή δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να αποκτήσει και άλλον παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που πουληθεί ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον για αρκετές ομάδες. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να γίνει η μεταγραφή του Λάτο από τη Βαλένθια είτε τώρα είτε το καλοκαίρι όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τις «νυχτερίδες». 

Την ίδια ώρα στην Αούστρια Βιέννης θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο Ντόρον Λάιντνερ με τον Ισραηλινό να πηγαίνει ως δανεικός ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να εξελιχθεί. 



www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0