Football Talk

Νάπολι – Κρεμονέζε 2-2 (4-5 πεν.): Έστειλε τους «παρτενοπέι» σπίτι τους και παίζει με τη Ρόμα στη φάση των 8 η Κρεμονέζε!

Νάπολι – Κρεμονέζε 2-2 (4-5 πεν.): Έστειλε τους «παρτενοπέι» σπίτι τους και παίζει με τη Ρόμα στη φάση των 8 η Κρεμονέζε!

«Θρίλερ» στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» – Την πρόκριση πήρε στα πέναλτι η Κρεμονέζε που θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα στα προημιτελικά του Coppa Italia.

Η πρωτοπόρος στη Serie Α, Νάπολι αντιμετώπισε στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» την ουραγό Κρεμονέζε, όμως όχι για το πρωτάθλημα, αλλά για το Coppa Italia. Οι «παρτενοπέι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ όμως σε 3 λεπτά το «γύρισαν» με τους φιλοξενούμενους να στέλνουν το ματς στην παράταση στο 87’

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» τους Ναπολιτάνους, όταν στο 16ο λεπτό ο Πικέλ εκμεταλλεύτηκε τη χαμηλή σέντρα του Οκερέκε στο δεύτερο δοκάρι και έκανε το 0-1!

Μόλις 3 λεπτά χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι για να φέρουν… τούμπα το ματς. Στο 33’ ο Εντομπελέ έπιασε ένα ευθύβολο σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Καρνεζέκι, ο Σιμεόνε από κοντά έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι, για να έρθει ο Χουάν Χεσούς και να ισοφαρίσει με ένα tap-in με το κεφάλι.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 36’ ο Τζέρμπιν έκανε την επέλαση από αριστερά, βρήκε με σέντρα τον Τζιοβάνι Σιμεόνε, ο οποίος αυτή τη φορά δεν αστόχησε και έβαλε τη Νάπολι σε θέση οδηγού.

Στο 87’ η Κρεμονέζε έβαλε «φωτιά» στον αγώνα. Οι δύο αλλαγές των φιλοξενούμενων συνεργάστηκαν και ισοφάρισαν ένα πολύ όμορφο γκολ. Ο Ζανιμάκια έβγαλε τη σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που βρισκόταν ο Αφένα-Γκιάν, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μέρετ με κεφαλιά και τον αγώνα στην παράταση!

Στο έξτρα μισάωρο, η Νάπολι απείλησε δύο φορές με Οσιμέν (103’, 120’) και μία με Ανγκισά (115’) όμως δεν κατάφερε να αποφύγει τη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, πιο ψύχραιμοι ήταν οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο Λομπότκα αστόχησε στο 4ο πέναλτι της Νάπολι και ο Αφένα-Γκιαν έστειλε την Κρεμονέζε στα… ουράνια!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Μπερεσίνσκι, Ζεζούς, Έστγκαρντ, Ολιβέρα, Έλμας, Εντομπελέ, Γκαετάνο, Ρασπαντόρι, Σιμεόνε, Τζερμπίν

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Καρνεζέκι, Χέντρι, Μπιανκέτι, Βάσκες, Καστανιέτι, Πικέλ, Μεϊτέ, Σερνικόλα, Κουαλιάτα, Τσιοφάνι, Οκερέκε

Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0