Football Talk

Αλαβές – Σεβίλλη 0-1: Η εμπειρία… μίλησε και έστειλε τη Σεβίλλη στα προημιτελικά του Copa Del Rey

Αλαβές – Σεβίλλη 0-1: Η εμπειρία… μίλησε και έστειλε τη Σεβίλλη στα προημιτελικά του Copa Del Rey

Αλαβές και Σεβίλλη συναντήθηκαν για τη φάση των 16 του Copa Del Rey στο «Εστάδιο ντε Μεντιθορόθα», με τους Ανδαλουσιανούς να παίρνουν τη νίκη χάρη στο γκολ του Ιβάν Ράκιτιτς στο 47ο λεπτό.

Οι δυο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά μετά τον υποβιβασμό της Αλαβές στη β’ εθνική κατηγορία της Ισπανίας. Οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Copa Del Rey χάρη στο συνδυασμό δύο πολύπειρων παικτών, του Χεσούς Νάβας και του Ιβάν Ράκιτιτς, στο 47’.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να μην διανύουν ημέρες ευημερίας, η καθεμία για διαφορετικούς λόγους. Λίγες φάσεις και χαμηλός ρυθμός χαρακτηρίζουν το πρώτο ημίχρονο, με την Αλαβές ωστόσο να είναι καλύτερη και να απειλεί με σουτ μέσα από την περιοχή στο 31’, με τον Ντιμίτροβιτς να αποκρούει.

Η Σεβίλλη βρήκε γκολ με την έναρξη της επανάληψης. Στο 47ο λεπτό, ο Χεσούς Νάβας επιχείρησε δυνατή σέντρα από τα δεξιά, ο Ιβάν Ράκιτιτς βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι και με μια καρφωτή κεφαλιά «έγραψε» το 0-1.

Οι γηπεδούχοι δε μπόρεσαν να βρουν αντίδραση και την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Copa Del Rey την πήρε η Σεβίλλη, με την εμπειρία να... μιλάει, καθώς Χεσούς Νάβας και Ιβάν Ράκιτιτς συνεργάστηκαν για το πανέμορφο γκολ των φιλοξενούμενων.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΛΑΒΕΣ: Ογουόνο, Λαγκουάρδια, Αρόγιο, Αμπκάρ, Χασόν, Μόγια, Μπαλμπόα, Λόπεθ, Ρόμπερ, Σιλά, Ριόχα

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ντμίτροβιτς, Μπαλντέ, Γκούντελ, Ρέκικ, Μοντιέλ, Τζορδάν, Ράκιτιτς, Ακούνια, Λαμέλα, Εν Νεσιρί, Σούσο

Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0