Football Talk

Μπράτσος: «Παρά την κριτική, τα παιδιά έδειξαν πως έχουν χαρακτήρα και τσαγανό»

Μπράτσος: «Παρά την κριτική, τα παιδιά έδειξαν πως έχουν χαρακτήρα και τσαγανό»

Ο προπονητής του Βόλου, Κωνσταντίνος Μπράτσος, στάθηκε μετά το παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό, στο ρυθμό και τον χαρακτήρα που επέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές του και πήραν τη νίκη που τους έστειλε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Μετά από πέντε συνεχόμενα αποτελέσματα χωρίς νίκη για τον Βόλο στην Super League, η ομάδα της Μαγνησίας επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Ιωνικό για την 18η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στις δηλώσεις του λίγα λεπτά μετά το σφύριγμα της λήξης, ο τεχνικός του Βόλου, Κωνσταντίνος Μπράτσος στάθηκε στην νίκη και την προσπάθεια των παικτών του καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ τόνισε ότι έδειξαν χαρακτήρα παρά την κριτική που δέχτηκαν το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπράτσου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Αυτοί ήρθαν εδώ και έδειξαν πως θέλουμε να επιβληθούμε στο ματς. Ξέραμε πως παίζαμε ένα δύσκολο ματς με έναν δύσκολο αντίπαλο. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και δικαιωθήκαμε με το πέναλτι. Είχαμε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο στα παιδιά, μόνο συγχαρητήρια και έχουν τον θαυμασμό μου.

Παραμένουμε ταπεινοί και κοιτάμε το επόμενο ματς. Ο Βόλος "χτίζει" από το καλοκαίρι το ότι έρχονται κάποια αποτελέσματα. Αν έχουμε επιτυχίες δεν πρέπει να ‘παίρνουν τα μυαλά μας αέρα’ κι, αν χάνουμε, δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω. Παρά την κριτική που δέχτηκαν το τελευταίο διάστημα, τα παιδιά έδειξαν πως έχουν χαρακτήρα και τσαγανό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0