Football Talk

Ντέμης: «Ίσως η καλύτερη εμφάνιση της ΑΕΚ φέτος αυτή με τον Παναιτωλικό»

Ντέμης: «Ίσως η καλύτερη εμφάνιση της ΑΕΚ φέτος αυτή με τον Παναιτωλικό»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε ότι η εικόνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό ήταν η καλύτερή της στη σεζόν.

Η ΑΕΚ νίκησε με 4-1 τον Παναιτωλικό στην OPAP Arena, και ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του, Monday F.C., στη NOVA, σχολίασε ότι αυτό ίσως να είναι το καλύτερο ματς της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν.

«Ίσως το καλύτερο ματς που έκανε η ΑΕΚ φέτος», είπε για την εικόνα της Ένωσης ο Ντέμης. «Ήταν καλύτερο από τον Ιωνικό, πιο καλούς συνδυασμούς, εξακολουθούσε να έχει συνοχή όταν άλλαξε και τους 4 μπροστά» πρόσθεσε.

«Η ΑΕΚ δεν σταμάτησε να παράγει ευκαιρίες όταν άλλαξε και τους 4 μπροστινούς, θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο», επισήμανε ακόμη ο άλλοτε πρόεδρος της ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ έπαιξε καταπληκτικά, ένα ματς που χαίρεσαι να βλέπεις», επισήμανε και έσπευσε να αναφερθεί στο γκολ που πέτυχε ο Αραούχο. «Πέτυχε τρομερό γκολ με το αριστερό, τα καλύτερα γκολ τα έχει βάλει με το αριστερό ο Αραούχο», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν πολύ καλός ο Γιόνσον, για μένα ο Σιμάνσκι δεν μπορεί να λείπει από την ενδεκάδα, με τίποτα ούτε και ο Πινέδα», υπογράμμισε ο παρουσιαστής.

«Ήταν μία ΑΕΚ που βλέπαμε πριν το Μουντιάλ σε εξελιγμένη κατάσταση, με την ίδια ένταση», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης, ενώ έσπευσε να αναφερθεί και στους ΤσούμπερΆμραμπατ: «Ο Τσούμπερ βρίσκεται σε δύο φάσεις για γκολ στο ματς, ο Τσούμπερ θα είναι σαν καινούρια μεταγραφή. Θα βοηθήσει πολύ. Και ο Άμραμπατ ήταν πάλι πολύ καλός, έκανε καταπληκτικές σέντρες».

Καταλήγοντας, ο Ντέμης είπε: «Ήταν σε πολύ καλή μέρα η ΑΕΚ χθες, ήταν δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Είχε συχνότητα μοιράζοντας το παιχνίδι αριστερά και δεξιά. Ήταν εξαιρετική».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0