Football Talk

Καλλιθέα - Καλαμάτα 2-1: Λύγισε και η «Μαύρη Θύελλα» στο απόρθητο Ελ Πάσο! (video)

Καλλιθέα - Καλαμάτα 2-1: Λύγισε και η «Μαύρη Θύελλα» στο απόρθητο Ελ Πάσο! (video)
Η Athens Καλλιθέα νίκησε με 2-1 την Καλαμάτα, κάνοντας το 4/4 στην έδρα της και βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση και το -2 από την κορυφή του Β' Ομίλου της Super League 2!
Ακόμη ένα νικηφόρο παιχνίδι στο «Ελ Πάσο» για την Καλλιθέα, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Καλαμάτας, παρότι καρδιοχτύπησε στην τελευταία φάση του αγώνα και βρίσκεται πλέον στο -2 από την πρωτοπόρο Κηφισιά, με ένα ματς περισσότερο!

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είχαν και δοκάρι, μετά από σέντρα-σουτ του Ντεμέτριους στο 19’, ενώ σημείωσαν και τα δύο τους γκολ.

Με τον Μπουλούλη να ανοίγει το σκορ στο 23’ με ωραία κεφαλιά και τον Λουκίνα να διπλασιάζει το προβάδισμα της Καλλιθέας στο 43ο λεπτό, αλλά να μην το πανηγυρίζει.



Η «Μαύρη Θύελλα» βελτιώθηκε στην επανάληψη, έφτασε πολύ κοντά στο 2-1 με τον Μαρκόφσκι, αλλά είδε την κεφαλιά του να περνάει ελάχιστα δίπλα από το τέρμα του Στρέζου, στο 58’.

Τελικά, μείωσε με πέναλτι του Αρναρέλλη στο 82’, αλλά δεν απέφυγε την δεύτερη ήττα της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, αφού στην τελευταία φάση του αγώνα ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε κεφαλιά μέσα στην περιοχή.

Δημήτρης Γέροντας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0