Football Talk

Τεχνικός διευθυντής Λειψίας: «Ο Ενκουνκού θα πάει στην Τσέλσι!»

Τεχνικός διευθυντής Λειψίας: «Ο Ενκουνκού θα πάει στην Τσέλσι!»

Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Λειψίας, ο Κρίστοφερ Ενκουνκού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και την Τσέλσι!

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαν διαρρεύσει διάφορα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία μεταξύ Τσέλσι και Λειψίας για τη μεταγραφή του Κρίστοφερ Ενκουνκού. Μάλιστα, υπήρχε η επιπλέον πληροφορία ότι η ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και εκείνος θα μετακομίσει στο Λονδίνο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συν τοις άλλοις, υπήρχαν αναφορές πως στα τέλη του Σεπτέμβρη (2022) ο Γάλλος ποδοσφαιριστής πέρασε και ιατρικά για το σύλλογο του Λονδίνου και υπέγραψε προσύμφωνο με τους «μπλε».

Πριν από λίγες ώρες, ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση των ρεπορτάζ. Όπως ανέφερε ο πάντα έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο τεχνικός διευθυντής της Λειψίας επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Ενκουνκού στην Τσέλσι. Ο Μαξ Έμπερλ είπε χαρακτηριστικά πως «τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα, θα πάει στην Τσέλσι!»

Ο 25χρονος άσος που πέρυσι έκανε όργια με τη φανέλα της Λειψίας έχει φέτος -μέχρι στιγμής- 12 γκολ και 2 ασίστ σε 15 συμμετοχές με τους «ταύρους» . Ο Ενκουνκού θα μείνει στη Γερμανία μέχρι το τέλος της σεζόν και έπειτα θα μετακομίσει στο Λονδίνο!

Μανώλης Μακρόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0