Football Talk

To 1/4 της μεταγραφής του Μούντρικ θα δοθεί σε Ουκρανούς στρατιώτες!

To 1/4 της μεταγραφής του Μούντρικ θα δοθεί σε Ουκρανούς στρατιώτες!
Ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων της μεταγραφής του Μιχάιλο Μούντρικ στην Τσέλσι, θα δοθεί σε Ουκρανούς στρατιώτες, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Σαχτάρ!
Η Τσέλσι έκανε το «κόλπο-γκρόσο», «έκλεψε» τον Μιχάιλο Μούντρικ από την Άρσεναλ και για να το πράξει, χρειάστηκε να «βγάλει» 100 εκατ. ευρώ (70+30) από τα ταμεία της. Όπως φαίνεται, όμως, το εν λόγω ποσό δεν θα καταλήξει ακέραιο στη Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ρινάτ Αχμέτοφ, εκτός από ένα φιλικό ανάμεσα σε Τσέλσι και Σαχτάρ στην Donbass Arena, θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση και των Ουκρανών στρατιωτών!

Πιο συγκεκριμένα, μέσω αυτών των χρημάτων, θα στηριχθεί ένα πρότζεκτ που ονομάστηκε «Heart of Azovstal» (Καρδιά του Αζοφστάλ).

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πήρα την απόφαση να ξεκινήσω το Heart of Azovstal, ένα έργο που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους υπερασπιστές της Μαριούπολης και τις οικογένειες των πεσόντων στρατιωτών. Οι πράξεις γενναιότητάς τους είναι απαράμιλλες στη σύγχρονη ιστορία. Διαθέτω σήμερα 25 εκατομμύρια δολάρια [23 εκατ. ευρώ] για να βοηθήσω τους στρατιώτες μας, τους υπερασπιστές και τις οικογένειές τους. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη διαφόρων αναγκών - από την παροχή ιατρικής και προσθετικής περίθαλψης και ψυχολογικής υποστήριξης έως την ικανοποίηση συγκεκριμένων αιτημάτων. Για να διασφαλιστεί η διαφάνεια, το έργο θα έχει μια επαγγελματική ανεξάρτητη ομάδα που θα βρίσκεται σε επαφή με τους υπερασπιστές της Azovstal, τις οικογένειές τους, τους παρόχους φροντίδας και τους εθελοντές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0