Football Talk

Αντσελότι: «Καμία ταπείνωση, απλώς η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη»

Αντσελότι: «Καμία ταπείνωση, απλώς η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη»
Όσα ανέφερε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (15/01, 3-1) στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, επικράτησε με σκορ 3-1 (15/01) και πανηγύρισε το πρώτο της τρόπαιο, στην εποχή του Τσάβι. Προφανώς, στο «απέναντι στρατόπεδο» το κλίμα ήταν... βαρύ, γεγονός που φάνηκε και από τις δηλώσεις του προπονητή της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι, μετά το ματς. Μάλιστα, σε ερώτηση που του έγινε, αναφορικά με το αν θεωρεί ταπεινωτικό το τελικό σκορ, έδειξε να ενοχλείται.

«Είναι ασέβεια να το λέτε αυτό. Καμία ταπείνωση, χάσαμε από την Μπαρτσελόνα, τους νικήσαμε στο πρωτάθλημα. Έπαιξαν καλύτερα και το άξιζαν, απλό» ανέφερε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει.

«Είναι αλήθεια ότι το μομέντουμ της ομάδας δεν είναι καλό. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε την ποιότητα να γίνουμε ανταγωνιστικοί ξανά. Πονάμε πολύ. Συνήθως είμαστε εμείς που κερδίζουμε τους τελικούς. Αλλά είναι πολύ μακριά η σεζόν ακόμα και θα παλεύουμε μέχρι τέλους. Δεν υπάρχει στο μυαλό μου η λέξη ταπείνωση, είναι υπερβολική. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές νικάς και κάποιες φορές σε νικάνε».

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0