Football Talk

Ολυμπιακός – Άρης 1-0: Το «καθάρισε» ο Μασούρας και χτίζουν... σερί οι «ερυθρόλευκοι»!

Ολυμπιακός – Άρης 1-0: Το «καθάρισε» ο Μασούρας και χτίζουν... σερί οι «ερυθρόλευκοι»!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Super League ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Άρη, χάρη στο γκολ του Γιώργου Μασούρα, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έπιασε τα στάνταρ απόδοσης των προηγούμενων αναμετρήσεών του σε επίπεδο Super League, αλλά κατάφερε να πανηγυρίσει μία σημαντική νίκη επί του Άρη με 1-0, χάρη στο γκολ του Γιώργου Μασούρα, που πέρασε στο ματς ως αλλαγή.

Μειώνουν και άλλο οι «ερυθρόλευκοι», που αναμένουν το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ, έφτασαν τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, μετά την επανέναρξη της σεζόν, από την διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

1ο Ημίχρονο

Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Η αλήθεια είναι πως παρακολουθήσαμε ένα «φτωχό» από πλευράς φάσεων πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να δημιουργήσουν όσο θα ήθελαν, με συνέπεια να καταγράψουν μία τελική προσπάθεια συνολικά και καμία εντός στόχου.

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με τους Θεσσαλονικείς, που ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο δίχως τελική εντός εστίας και με ένα… ακυρωθέν γκολ. Ο Νταρίντα ήταν ο σκόρερ, αλλά ήταν εκτεθειμένος, με τον VAR να το βλέπει και να μην προσμετρά το προβάδισμα του Άρη.

2ο Ημίχρονο

Ένα γρήγορο γκολ θα μπορούσε μόνο να αλλάξει την ροή της αναμέτρησης και αυτό ακριβώς πέτυχε ο Μίτσελ με την αλλαγή του. Ο Γιώργος Μασούρας μπήκε στο παιχνίδι και δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έκανε το 1-0.

Αξιοποίησε πλήρως την σέντρα του Χάμες Ροντρίγκες και σκόραρε με το κεφάλι, σηματοδοτώντας το πρώτο του γκολ στο νέο ημερολογιακό έτος και το «παρθενικό» μετά το 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, στις 28 Δεκεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης κλήθηκε να επιτεθεί περισσότερο, με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν προφανώς περισσότερους χώρους για να απειλήσουν, αλλά να μην το εκμεταλλεύονται.

Στο 62ο λεπτό, ο Φαμπιάνο είδε την κεφαλιά του να σταματά στον Πασχαλάκη, ενώ ο Άρης συνέχισε να πιέζει, αλλά παρέμεινε αναποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια, με συνέπεια το 1-0 να διατηρηθεί μέχρι τέλους.

Η φάση του αγώνα:

Σε ένα ματς που έχει κριθεί με 1-0, προφανώς και η φάση του παιχνιδιού είναι το γκολ. Σέντρα του Χάμες, γκολ ο Μασούρας και 4η συνεχόμενη νίκη για τον Ολυμπιακό στην Super League!

Ο MVP:

Ο Γιώργος Μασούρας. Πέτυχε το πρώτο του γκολ εντός του 2023 και έκρινε την αναμέτρηση, με συνέπεια να του ανήκει δικαίως ο τίτλος του πολυτιμότερου του ματς.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Χουάνγκ, Εμβιλά, Φορτούνης (46' Μασούρας), Μπιέλ (88' Γκάρι Ροντρίγκες), Χάμες (78' Σαμασέκου), Μπακαμπού (69' Ελ Αραμπί)

Άρης: Κουέστα, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα (Μάνου Γκαρσία), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία (84' Πάλμα), Νταμπό (79' Ντουκουρέ), Γκρέι (72' Καμάτσο), Μαντσίνι

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0