Football Talk

Αταλάντα - Σαλερνιτάνα 8-2: «Διαστημική» η ομάδα του Μπέργκαμο, λίγο έλειψε να πετύχει διψήφιο! (video)

Αταλάντα - Σαλερνιτάνα 8-2: «Διαστημική» η ομάδα του Μπέργκαμο, λίγο έλειψε να πετύχει διψήφιο! (video)
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά με οκτώ συνολικά γκολ φιλοδώρησε η Αταλάντα την τραγική Σαλερνιτάνα και πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες σε έκταση νίκες της (8-2) στo πρωτάθλημα της Serie A!
Μία Αταλάντα να την... πεις στο ποτήρι, διέσυρε την Σαλερνιτάνα στο Μπέργκαμο, επικρατώντας με το φοβερό 8-2, πετυχαίνοντας μία από τις μεγαλύτερες σε έκταση νίκες της ιστορίας της! Στο -3 πλέον η ομάδα του Γκασπερίνι από την 4άδα της Serie A.

Η Αταλάντα προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με τον Τζέρεμι Μπόγκα, ο οποίος δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Γκιγιέρμο Οτσόα.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 10'. Ο Ντια βγήκε ένας εναντίον ενός με τον Μούσο και δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον πορτιέρο της Αταλάντα για το 1-1.

Η ομάδα του Μπέργκαμο πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη συνέχεια και έκανε πραγματικά ότι ήθελε! Στο 20' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λούκμαν ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Τζόρτζιο Σκαλβίνι με κεφαλιά έκανε το 3-1.

Στο 38' η Αταλάντα κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Κουπμάινερς, με τον Οτσόα να του λέει αρχικά «όχι», όμως ο Ολλανδός πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 4-1 για την ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα, ο Χόϊλουντ πέτυχε το πέμπτο γκολ της Αταλάντα στη βραδιά, με το 5-1 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου!

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Γκασπερίνι συνέχισε να πιέζει παρά τα πέντε γκολ και ο Λούκμαν στο 54' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-1! Η Σαλερνιτάνα βρήκε και αυτή ένα δεύτερο γκολ στο 56′, με τον Νικολούσι Καβίλια, όμως στη συνέχεια ο Έντερσον στο 61' και ο Ζορτέα στο 85' σκόραραν αμφότεροι για το τελικό 8-2!

Η Αταλάντα κάπως έτσι πήρε μια εντυπωσιακή νίκη με 8-2 επί της Σαλερνιτάνα, που την έστειλε να είναι ισόβαθμη με τη Λάτσιο στη βαθμολογία και μόλις στο -1 από την 4άδα!



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αταλάντα: Μούσο, Τολόι (58′ Ντεμιράλ), Παλομίνο, Σκαλβίνι, Τζαπακόστα (58′ Ζορτέα), Ντε Ρουν (46′ Εντερσον), Κουπμάινερς, Ρουτζέρι, Λούκμαν (81′ Μέλε), Μπογκά, Χέιλουντ (64′ Ζαπάτα)

Σαλερνιτάνα: Οτσόα, Λοβάτο (46′ Γκιομπέρ), Φάσιο (72′ Ραντοβάνοβιτς), Πιρόλα (86′ Ζούνιορ Σαμπιά), Καντρέβα, Νικολούσι Καβίλια, Κουλιμπαλί, Μπράνταριτς, Βιλένα (72′ Καστάνος), Ντιά (72′ Μπονατσόλι), Πιόντεκ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0