Football Talk

Super League 2, Α' Όμιλος: «Τρένο» ο Πανσερραϊκός, ανεβαίνουν σταθερά ΑΕΛ και Ηρακλής!

Super League 2, Α' Όμιλος: «Τρένο» ο Πανσερραϊκός, ανεβαίνουν σταθερά ΑΕΛ και Ηρακλής!
Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή του Βόρειου ομίλου της Super League 2, καθώς επικράτησε 1-0 του Διαγόρα στην Ρόδου. ΑΕΛ και Ηρακλής πέτυχαν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στην κατηγορία κόντρα σε Βέροια και Ηρακλή Λάρισας αντίστοιχα.
Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 1-0 του Διαγόρα στη Ρόδο για την 11η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2 και συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή με 25 πόντους. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Τάσος Παπάζογλου στο 57ο λεπτό του παιχνιδιού.

Κοντά στις πρώτες θέσεις έμεινε και η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» επικράτησαν 1-0 της Βέροιας στο «Αλκαζάρ» και βρίσκονται στην 3η θέση με 22 πόντους. Στο 25ο λεπτό ο Φαμπρίτσιο Πεντρόσο διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Εύκολο έργο είχε ο Ηρακλής κόντρα στην συνονόματη ομάδα από την Λάρισα. Ο Γηραίος επικράτησε 3-0 και βρίσκεται στην 6η θέση με 17 πόντους. Ο Άλεξιτς άνοιξε το σκορ στο 40', ο Χουμπιτάνα στο 60' έκανε το 2-0, ενώ ο Κουντουριώτης στο 89ο λεπτό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Στο -6 από την κορυφή βρίσκεται η Νίκη Βόλου. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν 2-0 του Θεσπρωτού. Ο Μιράντα στο 66' άνοιξε το σκιορ για την ομάδα του Ελευθερόπουλου. Ο Μπίκας έχασε πέναλτι στο 80' και την ευκαιρία για να ισοφαρίσει, με τον Τζιώρα στο 90+3' και διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0