Football Talk

Τσάβι: «Θα ήθελα να είμαι στον αγωνιστικό χώρο απόψε κόντρα στη Ρεάλ»

Τσάβι: «Θα ήθελα να είμαι στον αγωνιστικό χώρο απόψε κόντρα στη Ρεάλ»
Ο Τσάβι μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Μεγάλο ντέρμπι απόψε (15/01, 21:00) με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να παίζουν στο Ριάντ για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Ο Τσάβι έκανε το δικό του σχόλιο για το ματς, δείχνει αισιόδοξος για την ομάδα του, ενώ τόνισε ότι θα του άρεσε να είναι στον αγωνιστικό χώρο απόψε.

«Θα ήθελα να είμαι στον αγωνιστικό χώρο, ακόμη και στον πάγκο. Μόνο για να παίξω λίγα λεπτά και να συμμετάσχω στο ματς. Όταν είσαι παιδί, το σκέπτεσαι, ονειρεύεσαι να παίξεις στους τελικούς με την Ρεάλ».

«Έχω τεράστιο κίνητρο για το ματς. Ως προπονητής, μερικές φορές είναι λίγο απογοητευτικό, γιατί η τελευταία πάσα δεν εξαρτάται πλέον από εμένα. Προσπάθησα να... ξυπνήσω τους παίκτες. Κι εάν μου πείτε ότι ο Αντσελότι δεν έχει χάσει τελικό από το 2010, αυτό με παρακινεί ακόμη περισσότεροΔεν φοβόμαστε, δεν έχουμε άγχος. Εχουμε μπροστά μας μια χρυσή ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν τίτλο που θα μας δώσει τεράστια αυτοπεποίθηση. Ο,τι και να συμβεί, η σεζόν θα συνεχισθεί. Αλλά με έναν τίτλο στο χέρι, όλα είναι διαφορετικά. Εχουμε υποχρέωση να κατακτήσουμε κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο».

Για την ήττα της Μπαρτσελόνα με 3-1 στο φετινό κλάσικο:

«Το ματς, θα είναι διαφορετικό από το clasico. Τώρα, έχουμε όλη την ομάδα διαθέσιμη, είναι μεγάλη η διαφορά. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το παιχνίδι μας, να ελέγξουμε τις μεταβάσεις τους και να τους αποσταθεροποιήσουμε στην άμυνα, όπου είναι πολύ δυνατοί».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0