Football Talk

Μπρούνο: «Μην χρησιμοποιείτε το όνομά μου για να επιτεθείτε στον Κριστιάνο»

Μπρούνο: «Μην χρησιμοποιείτε το όνομά μου για να επιτεθείτε στον Κριστιάνο»
Ο Μπρούνο Φερνάντες ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έκανε κάποιο κακό σχόλιο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στην αρχή της χρονιάς, όμως εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εντυπωσιάζει με την απόδοσή της. Ο Μπρούνο Φερνάντες στο τέλος της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι, είπε ότι υπήρχαν παίκτες που έπαιζαν μόνο για τον εαυτό τους στην αρχή.

Πολύ σύνδεσαν αυτό το σχόλιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως ο ίδιος ο παίκτης ξεκαθάρισε μέσω Instagram ότι ποτέ δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο για τον συμπαίκτη του στην εθνική Πορτογαλίας.

«Ευχαριστώ που κάποιος ανήρτησε ακριβώς τα λόγια που είπα. Ξέρω πως είναι δύσκολο να βλέπετε τη Γιουνάιτεντ να τα πηγαίνει καλά και να μην έχετε να μιλήσετε για τίποτα άλλο πέρα από τα καλά πράγματα.

Μην χρησιμοποιείτε, όμως, το όνομά μου για να επιτεθείτε στον Κριστιάνο! Ο Κριστιάνο ήταν μέρος της ομάδας μας στο πρώτο μισό της σεζόν και όπως έχω πει σε πολλές συνεντεύξεις, το σημείο καμπής για ΟΛΟΥΣ μας ήταν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, που ήταν και εκείνος ακόμα μαζί μας. Όλοι από τότε είναι φανταστικοί και δρουν σαν πραγματική ομάδα, το οποίο μπορείτε να το δείτε πλέον κι από τα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε».

bruno

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0