Football Talk

Άγιαξ - Τβέντε 0-0: Σκόνταψε ο «Αίαντας» απέναντι και στην ομάδα του Τζόλη!

Άγιαξ - Τβέντε 0-0: Σκόνταψε ο «Αίαντας» απέναντι και στην ομάδα του Τζόλη!
Για πέμπτο σερί ματς στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, ο Άγιαξ έμεινε μακριά από τις νίκες. Αυτή τη φορά ο «Αίαντας», που έπαιζε με 10 από το 35', έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Τβέντε του Χρήστου Τζόλη, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Προβλημάτισε έντονα σε ακόμη ένα ματς ο Άγιαξ, ο οποίος ήρθε ισόπαλος χωρίς σκορ εντός έδρας απέναντι στην Τβέντε του Χρήστου Τζόλη. Ο «Αίαντας» για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα απέτυχε να πάρει τρίποντο, ενώ μάλιστα σημείωσε τέταρτη σερί ισοπαλία. Το κλίμα πλέον έχει βαρύνει αρκετά για τον τεχνικό του συλλόγου, Άλφρεντ Σρέντερ, ο οποίος έχει γίνει αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από τους φίλους του Άγιαξ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Τβέντε από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν πολύ καλύτερη. Μάλιστα, μέσα στο πρώτο εφτάλεπτο του αγώνα σημάδεψε δις το δοκάρι. Αρχικά, ο Τσέρνι στο 5' και στη συνέχεια ο Βλαπ στο 7'. Ο Άγιαξ που απείλησε μονάχα με μία κεφαλιά του Κλάασεν στο πρώτο μέρος, είδε τον Ρεντς να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά για τους γηπεδούχους από εκείνο το σημείο κι έπειτα, όμως η Τβέντε δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή, αφού στο δεύτερο μέρος η απόδοσή της έπεσε.

57671564_FC_Twente__FocusFillWyIwLjAwIiwiMC4wMCIsODQwLDU2MF0.jpg

Ο Γιάνς μάλιστα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Τζόλη στο 67' σε μία προσπάθεια να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του, όμως ο νεαρός εξτρέμ δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά εμφανώς επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του, που τον είχε κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα. Μάλιστα, ήταν η πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα Ολλανδίας μετά τις 9 Οκτώβρη, ενώ είχε αγωνιστεί και στο Κύπελλο στις 10 Ιανουαρίου, πάλι ως αλλαγή.

Ο Άγιαξ από την πλευρά του είχε μία καλή στιγμή με τον Τέιλορ στο 67' για να πανηγυρίσει, όμως το σουτ του πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι, άουτ. Το σκορ δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα και έτσι δεν υπήρξε νικητής στην αναμέτρηση. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη «λευκή ισοπαλία» στην ιστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων.

Με αυτό το βαθμό η Τβέντε «έπιασε» την Αϊντχόφεν στην 4η θέση της βαθμολογίας στους 31 βαθμούς, ενώ ο Άγιαξ με έναν παραπάνω είναι στην 3η θέση και το -2 από την κορυφή. Εκεί όπου βρίσκεται η Φέγενορντ, η οποία έχει ματς λιγότερο και την επόμενη αγωνιστική (22/1) φιλοξενεί τον Άγιαξ στο «Ντε Κάιπ» στο μεγάλο ντέρμπι της Ολλανδίας.

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0