Football Talk

Χέρενφεν – Άλκμααρ 0-2: Άνετη νίκη για τους Παυλίδη, Χατζηδιάκο που συνεχίζουν στο… κυνήγι της κορυφής! (video)

Χέρενφεν – Άλκμααρ 0-2: Άνετη νίκη για τους Παυλίδη, Χατζηδιάκο που συνεχίζουν στο… κυνήγι της κορυφής! (video)

Εύκολα επικράτησε η Άλκμααρ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Χέρενφεν, νικώντας με 0-2 χάρη στα γκολ των Ντε Βιτ και Ράιντερς. Κάπως έτσι η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη και του Παντελή Χατζηδιάκου μείωσε, προσωρινά, στον έναν πόντο τη διαφορά από την πρωτοπόρο Φέγενορντ.

Σχετικά εύκολα «έκαμψε» την αντίσταση της Χέρενφεν η Άλκμααρ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 0-2 για την 16η αγωνιστική της Eredivisie. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν οι Ντε Βιτ και Ράιντερς και κάπως έτσι η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη και του Παντελή Χατζηδιάκου «σκαρφάλωσε» στη δεύτερη θέση, μειώνοντας τη διαφορά από την Φέγενορντ, προσωρινά, στον έναν πόντο.

Ο Παυλίδης, μάλιστα, βρήκε δίχτυα μόλις στο 2ο λεπτό, ωστόσο, το τέρμα του ακυρώθηκε λόγω επιθετικού φάουλ, όπως υπέδειξε ο βοηθός. Η Άλκμααρ πίεσε και τελικά οι προσπάθειές της ανταμείφθηκαν λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού.

Στο 33’ ο Ντε Βιτ με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Όντγκαρντ, άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1, με τη Χέρενφεν να φτάνει κοντά στην απάντηση στο 42’ με το σουτ του Σαρ, το οποίο όμως έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι αφού γλίτωσαν την ισοφάριση, διπλασίασαν τα τέρματά τους με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος! Ο Ράιντερς δέχθηκε την πάσα από τον Σουγκαβάρα και πλάσαρε γρήγορα αλλά και εύστοχα μέσα από την περιοχή, νικώντας τον Νόπερτ για το 0-2 υπέρ της ομάδας του (46’).

Οι γηπεδούχοι απώλεσαν μοναδική ευκαιρία για να μειώσουν και να επιστρέψουν στο ματς, όταν στο 69’ κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Σαρ που ανέλαβε την εκτέλεση είδε τον Βέρχουλστ να διώχνει σε κόρνερ.

Από εκεί και έπειτα, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ξανά με την Άλκμααρ να διατηρεί το 0-2 έως και το φινάλε και να παίρνει τους τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χέρενφεν (Φαν Βόντερεν): Νόπερτ, Φαν Έβικ, Φαν Άκεν, Μποσνίεβιτς, Κέχλερτ, Χέι, Ταχίρι, Όλσον, Φαν Άμερσφορτ, Σαρ, Φαν Χόιντονκ

Άλκμααρ (Γιάνσεν): Βέρχουλστ, Σουγκαβάρα, Χατζηδιάκος, Μποκέμα, Κερκέζ, Κλάσιε, Ράιντερς, Όντγκαρντ, Ντε Βιτ, Κάρλσον, Παυλίδης


Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0