Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν: Αποχωρεί από το Παρκ ντε Πρενς!

Παρί Σεν Ζερμέν: Αποχωρεί από το Παρκ ντε Πρενς!
Όπως μεταδίδει το ESPN, η Παρί Σεν Ζερμέν θα αποχωρήσει από το Παρκ ντε Πρενς καθώς η δήμαρχος του Παρισιού ανακοίνωσε ότι ο Δήμος δεν θα πουλήσει το γήπεδο.

Παρκ Ντε Πρενς τέλος για την Παρί! Τουλάχιστον αυτό μεταδίδει το ESPN καθώς όπως έγινε γνωστό, η δήμαρχος του Παρισιού ξεκαθάρισε ότι το στάδιο δεν πρόκεται να πουληθεί.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν επενδύσει 85 εκατ. ευρώ  από το 1970 και μετά σε εργασίες βελτίωσής του και έχουν διάθεση να δώσουν άλλα 500 εκατ. ευρώ για την επέκτασή του ωστόσο έπειτα από διαπραγματεύσεις με τον Δήμο δεν βρέθηκε η «χρυσή» τομή και πλέον όλα είναι ανοιχτά!

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Το Παρκ ντε Πρενς δεν είναι προς πώληση και δεν θα πωληθεί. Αυτή είναι η αυστηρή και οριστική μας θέση. Το στάδιο αποτελεί μια εξέχουσα κληρονομιά της πόλης μας», δήλωσε η δήμαρχος, Αν Ινταλγκό.

«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η δήμαρχος βάζει τέλος ξαφνικά και οριστικά στις συζητήσεις που είχαμε εδώ και πολύ καιρό για την πώληση, με τον σύλλογο να αναγκάζεται δυστυχώς να προωθήσει εναλλακτικές επιλογές όσον αφορά το σπίτι μας, αποτέλεσμα στο οποίο φυσικά δεν ελπίζαμε εμείς ή οι οπαδοί μας», ανέφερε η Παρί με την σειρά της.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0