Football Talk

Λέτσε - Μίλαν 2-2: Νέα γκέλα για τους «ροσονέρι» και κορυφή... με τα κιάλια! (video)

Λέτσε - Μίλαν 2-2: Νέα γκέλα για τους «ροσονέρι» και κορυφή... με τα κιάλια! (video)
Λευκή πετσέτα φαίνεται ότι πέταξε η Μίλαν στην υπόθεση scudetto καθώς έμεινε στο 2-2 με την Λέτσε εκτός έδρας και πλέον βρίσκεται στο -9 από την Νάπολι!
Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της Λέτσε, η Μίλαν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει την απόλυτη ανατροπή και πλέον απομακρύνεται επικίνδυνα από την κορυφή καθώς βρίσκεται στο -9 από την Νάπολι.

Το παιχνίδι στράβωσε από την αρχή για την ομάδα του Μιλάνου μιας και μόλις στο 3′ ο Ερναντέζ με αυτογκόλ, έπειτα από σέντρα του Ντι Φραντσέσκο, έκανε το 1-0 και έβαλε μπροστά τη Λέτσε.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 27' με κεφαλιά του Μπασκιρότο μετά τη σέντρα του Χιούμλαντ! Τρία λεπτά αργότερα η Λέτσε κόντεψε να κανει το 3-0 σε μεγάλη ευκαιρία με τον Ζεντρί, σε ένα εφιαλτικό ημίχρονο για τους Μιλανέζους.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση. Στο 58′ ο Λεάο μετά την απόκρουση του Φαλκόνε στο πλασέ του Ζιρού μείωσε σε 2-1.

Στο 70' η ομάδα του Πιόλι κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και να πιστέψει στην ολική αντροπή.Ο Καλάμπρια έκανε από κοντά το 2-2 μετά τη σέντρα του Πόμπεγκα, ωσόσο τελικά η ανατροπή δεν ήρθε ποτέ και το τελικό 2-2 αφήνει τη Μίλαν στο -9 από την μόνη πρώτη Νάπολι, κάνοντας τα πράγματα για τον τίτλο ιδιαιτέρως σκούρα.


Οι ενδεκάδες των ομάδων:

Λέτσε: Φαλκόνε, Ζεντρί, Μπασκιρότο, Ουμτιτί, Πετσέλα (62′ Γκάλο), Μπλιν, Χιούμλαντ, Γκονζάλες (62′ Μάλε), Στρεφέτσα (89′ Ουντίν), Ντι Φραντσέσκο (72′ Πέρσον), Κολόμπο (72′ Μπάντα).

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια (86′ Κίερ), Καλούλου, Τομόρι, Ερναντέζ (46′ Ντεστ), Μπενασέρ, Πόμπεγκα (86′ Φρανκς), Σαλεμάκερς (46′ Μεσίας), Ντίαθ (69′ Οριγκί), Λεάο, Ζιρού.

www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0