Football Talk

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για πώληση του Χάμες: «Δεν παραχωρείται και δεν κάνουμε καμία συζήτηση με καμία ομάδα!»

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για πώληση του Χάμες: «Δεν παραχωρείται και δεν κάνουμε καμία συζήτηση με καμία ομάδα!»
Στην ξεκάθαρη διάψευση ότι ο Χάμες βρίσκεται κοντά στην μετακίνησή του στην Γαλατασαράι, προχώρησε ο Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται σε καμία ομάδα.
Θέση περί των δημοσιευμάτων από την Τουρκία που κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ της Γαλατασαράι και του Χάμες Ροντρίγκες, πήρε ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να τονίζουν ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα και ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται πουθενά.

«Αν και δεν θέλουμε να απαντάμε σε μυθεύματα, ξεκαθαρίζουμε ότι ο Χάμες δεν παραχωρείται και ότι δεν κάνουμε καμία συζήτηση με καμία ομάδα», αναφέρουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Νωρίτερα, είχαν κάνει την εμφάνισή τους δημοσιεύματα στην Τουρκία που ανέφεραν ότι ο Κολομβιανός άσος του Ολυμπιακού φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Γαλατασαράι και μάλιστα η τουρκική ομάδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους».

«Ο Χάμες Ροντρίγκες φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τη Γαλατάσαραϊ. Σύμφωνα με ειδήσεις στον ισπανικό τύπο, η ιστορία του Χάμες στην Ελλάδα φτάνει στο τέλος της. Ο Κολομβιανός σταρ, ο οποίος θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό στα μέσα της σεζόν, ζήτησε από τον ατζέντή του να βρει ομάδα.

Η Γαλατάσαραϊ ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει βόμβα. Σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο, η Γαλατάσαραϊ έφτασε σε συμφωνία με τον Χάμες, ο οποίος αναμένεται να φύγει. Η μεταγραφή θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες» ανέφερε το τουρκικό δημοσίευμα.





www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0