Football Talk

Δεν σταματάει πουθενά η Κηφισιά, επικράτησε και της Παναχαϊκής!

Δεν σταματάει πουθενά η Κηφισιά, επικράτησε και της Παναχαϊκής!
Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά αποδείχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Κηφισιά και την Παναχαϊκή, καθώς η πρώτη επικράτησε με 2-0, έκανε το 8/8 και είναι μόνη πρώτη πλέον στη κορυφή της Super League 2!
Ούτε η Παναχαϊκή κατάφερε να βάλει «φρένο» στην ξέφρενη πορεία της Κηφισιάς στο Νότιο όμιλο της Super League 2! Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικράτησε με 3-0 στη Ριζούπολη για την 11η αγωνιστική της Super League 2, έκανε το 8/8 και εδραίωσε την παρουσία της στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Τετέι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα καθώς σκόραρε δύο φορές και έφτασε τα 7 γκολ, ενώ ο Κουϊρουκίδης διαμόρφωσε το 3-0!

Πλέον η Κηφισιά βρίσκεται μόνη πρώτη με 24 βαθμούς έναντι 21 της Παναχαϊκής που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και μάλιστα έχει και ματς περισσότερα! Παράλληλα, οι Πατρινοί βλέπουν πλέον τους Απόλλωνα Σμύρνης, ΟΦΙ Καλλιθέα και Καλαμάτα να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Παυλάκης (67′ Να’α), Σωτηράκος, Παναγιώτου (56′ Προβυδάκης), Πέιος, Παπασάββας (77′ Γκίνη), Ταλάλ (67′ Αντερέγκεν), Κουϊρουκίδης, Τετέι (77′ Πρίτσας)

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Ρουγκάλας, Τσακμάκης, Τοπάλ, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (73′ Π. Καρακλάιτς), Τριμμάτης, Κέρι (46′ Χαντί), Μυτίδης (53′ Αλεξόπουλος), Ν. Καρακλάιτς



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0