Football Talk

Κώστας Μήτρογλου: Σταματά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θα παίζει για το… χόμπι του, στην ερασιτεχνική γερμανική Ρόιρτ!

Κώστας Μήτρογλου: Σταματά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θα παίζει για το… χόμπι του, στην ερασιτεχνική γερμανική Ρόιρτ!

Σε ερασιτεχνική ομάδα της Γερμανίας εντάχθηκε ο Κώστας Μήτρογλου, που αποφάσισε να σταματήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο για να αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένεια του.

Την απόφαση να σταματήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει πάρει ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο Έλληνας φορ, με σπουδαία σταδιοδρομία σε Ολυμπιακό, Μπενφίκα, Μαρσέιγ θα κάνει από εδώ και πέρα το χόμπι του, παίζοντας στη γερμανική ερασιτεχνική ομάδα Rheurdt-Schaephuysen που δεν τα πηγαίνει καλά στην περιφερειακή / τοπική κατηγορία Kreisliga A Moers (για την ακρίβεια είναι ουραγός).

Όπως τονίστηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου, ο 34χρονος επιθετικός είναι φίλος με τα στελέχη του συλλόγου και έτσι αποφάσισε να κρατιέται σε φόρμα βοηθώντας την ομάδα αγωνιστικά.

Εκτός από τους τίτλους που ο Μήτρογλου κατέκτησε σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέτρησε 186 ματς στον Ολυμπιακό με 82 γκολ και 20 ασίστ και στη Μπενφίκα 88 ματς με 52 γκολ και 10 ασίστ (στην Πορτογαλία είχε το προσωνύμιο Mitrogolo).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0