Football Talk

Ο Σπαλέτι κυνηγούσε τον Αλέγκρι για να του δώσει το χέρι μετά την «πεντάρα»! (video)

Ο Σπαλέτι κυνηγούσε τον Αλέγκρι για να του δώσει το χέρι μετά την «πεντάρα»! (video)

Η Νάπολι «διέλυσε» την Γιουβέντους με 5-1 και μετά το τέλος του παιχνιδιού εκτυλίχθηκε ένα τρομερό σκηνικό, με τον Σπαλέτι να κυνηγά τον Αλέγκρι για να του δώσει το χέρι. Στην συνέχεια, έριξε και την σπόντα του για το ποδόσφαιρο που παίζουν οι δύο ομάδες.

Με αμείωτους ρυθμούς προς το Σκουντέτο συνεχίζει η Νάπολι, που επικράτησε με το ευρύ 5-1 της Γιουβέντους στο μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής και αύξησε τη διαφορά στο +10.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα, λοιπόν, είχαμε ένα «επικό» σκηνικό, με τον Σπαλέτι να… κυνηγά τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προκειμένου να του δώσει το χέρι, το οποίο πρότασσε χαρακτηριστικά!

Ο προπονητής των «μπιανκονέρι», μετά το μεγάλο κάζο της ομάδας του έτρεξε κατευθείαν προς τα αποδυτήρια. Ωστόσο, πριν περάσει τη φυσούνα, είδε τον Σπαλέτι και του έδωσε το χέρι με εγκάρδιο τρόπο, δείχνοντας ότι πιθανώς όντας απογοητευμένος από την έκβαση του σκορ, δεν τον παρατήρησε.

Επιπλέον, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Σπαλέτι συνέκρινε τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για έναν Αλέγκρι που ταιριάζει με τη Γιουβέντους και το μότο της για τις νίκες και από την άλλη για την δική του ομάδα, το οποίο σημείωσε ότι αγωνίζεται με καρδιά, ψυχή και προσπαθώντας να ακολουθήσει το παράδειγμα του Μαραντόνα!

«Ο Αλέγκρι ταιριάζει στο μότο της Γιούβε, σύμφωνα με το οποίο ''η νίκη είναι το μόνο που έχει σημασία''. Εδώ στη Νάπολη ασχολούμαστε με την καρδιά και την ψυχή. Ο Μαραντόνα έπαιξε εδώ, νίκησε εδώ και κερδίζοντας εδώ έδειξε πόσο όμορφο μπορεί να είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας χωρίς ένα... νεύμα σ' αυτήν την αισθητική κληρονομιά», υπογράμμισε ο 63χρονος τεχνικός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0