Football Talk

Άοσμαν: «Πάντα έδινα το καλύτερο για τον Ιωνικό»

Άοσμαν: «Πάντα έδινα το καλύτερο για τον Ιωνικό»

Σε μια ευχαριστήρια ανάρτηση προς τους φίλους του Ιωνικού προέβη ο Αίας Άοσμαν, που τόνισε ότι πάντα έδινε το καλύτερο για την ομάδα της Νίκαιας. Ο 28χρονος μετέβη στην Τουρκία, όπου γράφτηκε ότι έκλεισε στην Πεντίκσπορ.

Ο Αίας Άοσμαν μέσω μιας ανάρτησης είπε το δικό του «αντίο» στους φίλους του Ιωνικού.

Την Πέμπτη (12/1), η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε με καυστικό τρόπο το «διαζύγιο» με τον Σύρο μεσοεπιθετικό κάνοντας λόγο για «καμώματα» του 28χρονου άσου που τους κούρασαν.

Από την πλευρά του, ο Άοσμαν σημείωσε ότι «πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί», αλλά δεν θέλει να τα σχολιάσει. Αντίθετα, ευχαρίστησε τον κόσμο των «κυανόλευκων», τονίζοντας πως πάντα έδινε το καλύτερο για τον Ιωνικό.

«Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Ιωνικού για την υποστήριξή σας σε κάθε στιγμή.

Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί, αλλά δεν θέλω να τα σχολιάσω. Θέλω να πω ''σας ευχαριστώ''. Υπάρχουν κακές και καλές στιγμές στο ποδόσφαιρο, είναι φυσιολογικό στη δουλειά μας. Πάντα έδινα το καλύτερό μου γι' αυτήν την ομάδα. Τα λέμε και σας ευχαριστώ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άοσμαν.

Μάλιστα, νωρίτερα είχε προχωρήσει και σε άλλη ανάρτηση, η οποία τον έδειχνε να ταξιδεύει για Τουρκία. Εξάλλου, χθες από τη γειτονική χώρα ανέφεραν ότι ο Άοσμαν οδεύει προς Πεντίκσπορ.

Δείτε τα δύο stories του Αίας Άοσμαν στο instagram:
2_013738.jpg
1_013733.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0