Football Talk

Μπράιτον: Πειθαρχικό παράπτωμα ο Τροσάρ, μένει εκτός με Λίβερπουλ!

Μπράιτον: Πειθαρχικό παράπτωμα ο Τροσάρ, μένει εκτός με Λίβερπουλ!

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι αποκάλυψε πως ο Λεάντρο Τροσάρ θα μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα της Μπράιτον κόντρα στη Λίβερπουλ, αφού υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Στα άκρα έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις του Λεάντρο Τροσάρ και του τεχνικού της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι. Ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Λίβερπουλ στο «Amex» έκανε γνωστό πως ο Βέλγος θα μείνει εκτός αποστολής για το ματς, καθώς υπέπεσε σε πολύ σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα.

Συγκεκριμένα, ο Τροσάρ, όταν έμαθε ότι θα μείνει εκτός αγώνα με τη Μίντλεσμπρο για το Κύπελλο Αγγλίας, αποχώρησε από την προπόνηση των «γλάρων» χωρίς να ενημερώσει, κάτι που εκνεύρισε τον Ιταλό προπονητή.

«Μόλις είδε ότι δεν θα έπαιζε στο παιχνίδι με την Μίντλεσμπρο για το Κύπελλο, σηκώθηκε κι έφυγε από την τελευταία προπόνηση δίχως να πει τίποτα. Είμαι ανοιχτός να τον ακούσω αν θέλει να μιλήσουμε, αλλά θα πρέπει να καταλάβει πως εγώ στην ομάδα μου θέλω παίκτες που θα δουλεύουν σκληρά και θα παίζουν για το καλό του συλλόγου» ήταν τα λόγια του Ντε Τσέρμπι.

 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0