Football Talk

Αμφιβολίες για την ηλικία του Μουκοκό: Μπορεί να είναι 22 και όχι 18 ετών!

Αμφιβολίες για την ηλικία του Μουκοκό: Μπορεί να είναι 22 και όχι 18 ετών!

 Μετά το σκάνδαλο με τις πραγματικές ηλικίες της U17 του Καμερούν, υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως κάτι ύποπτο υπάρχει και με τον Γιουσουφά Μουκόκο της Ντόρτμουντ.

Ο Γιουσουφά Μουκόκο στα 18 του έτη θεωρείται από τα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης και η Ντόρτμουντ δύσκολα θα τον κρατήσει στο τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Πολλές ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, με την Μπαρτσελόνα να έχει ένα μικρό προβάδισμα για την απόκτηση του.

Όμως ίσως ο Μουκοκό δεν είναι… ταλέντο, αλλά ένας έτοιμος παίκτης, καθώς υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από ότι είναι δηλωμένος. Δηλαδή 22 ετών!

Μετά τις αποκαλύψεις για τις ψεύτικες ηλικίες στην U17 του Καμερούν, προκύπτουν ενδείξεις πως ίσως και ο άσος της Μπορούσια να έχει δώσει ψεύτικα στοιχεία. Ο Μουκόκο μεγάλωσε ως τα 10 του με τον παππού και τη γιαγιά του στην πόλη Γιαουντέ του Καμερούν, προτού μετακομίσει στο Αμβούργο, όπου ζούσε ο πατέρας του έχοντας πάρει τη γερμανική υπηκοότητα από το 1990. Μάλιστα, λέγεται πως υπάρχει και ένα πιστοποιητικό γέννησης που αποτελεί ενοχοποιητικό στοιχείο και το οποίο έχει στείλει ο πατέρας του Μουκόκο σε δημοσιογράφο.

Οι επιδόσεις του από τις μικρές ηλικίες ήταν εντυπωσιακές, αν και είχε κατηγορηθεί πως έδειχνε μεγαλύτερος από τα παιδιά με τα οποία ήταν αντίπαλος στα πρωταθλήματα των ακαδημιών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0