Football Talk

Φούλαμ – Τσέλσι 2-1: Οι «μπλε» είναι αδιόρθωτοι και η… κατρακύλα συνεχίζεται! (video)

Φούλαμ – Τσέλσι 2-1: Οι «μπλε» είναι αδιόρθωτοι και η… κατρακύλα συνεχίζεται! (video)

Η Φούλαμ επικράτησε με 2-1 της Τσέλσι και πέτυχε μια τεράστια νίκη ενόψει της συνέχειας, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ ηττήθηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι, με τον Ζοάο Φέλιξ να βλέπει την κόκκινη κάρτα στο ντεμπούτο του με τους «μπλε».

H Φούλαμ συνέχισε την ξέφρενη πορεία της νικώντας με 2-1 την Τσέλσι για την εξ αναβολής 7η αγωνιστική της Premier League σε ένα παιχνίδι που ο Ζοάο Φέλιξ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους «μπλέ» και παρά την μεστή απόδοση που είχε, δέχτηκε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας με παίκτη λιγότερο την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ.

Έτσι, η Τσέλσι συνέχισε την αγωνιστική «πτώση» και έμεινε στη 10η θέση και στο -10 από την 4άδα. Από την άλλη, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα πέτυχε την τέταρτη σερί της νίκη στη Λίγκα, που την ανέβασε 6η και στο -4 από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αναμέτρηση άρχισε με την Φούλαμ  να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο κι αφού... προειδοποίησε στο 23' με τον Ριντ που σούταρε με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι του Κέπα από πλάγια θέση δεξιά εντός περιοχής, ήρθε το 1-0! Ο Γουίλιαν κόντρα στην παλιά του ομάδα, έκανε το διαγώνιο δεξί σουτ από αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Τσάλομπα και νίκησε τον Ισπανό γκολκίπερ της Τσέλσι για το 1-0. Το προβάδισμα πρόσφερε ψυχολογία στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα και αποσυντόνισε αυτή του Γκρέιαμ Πότερ, με τον τελευταίο όμως να βλέπει το ιδανικό σενάριο να εκτυλίσσεται αμέσως μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Ο Μάουντ εκτέλεσε φάουλ απευθείας από πλάγια θέση, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και από κοντά ο Κουλιμπαλί σούταρε προς το βάθος της εστίας, με τον Λένο να μπλοκάρει μέσα από την τελική γραμμή κι έτσι να γίνεται το 1-1 στο 47'. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στους φιλοξενούμενους στο «Craven Cottage» σε εξαιρετικό timing, όμως, όλα «μαύρισαν» ξανά. Κι αφού στο 55' ο Ζακάρια έφυγε αναγκαστικά με τραυματισμό, στο 58' ο κορυφαίος των «μπλε» στο ματς, Ζοάο Φέλιξ, στο ντεμπούτο του, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα αφού πηγε με ψηλά το πόδι στο γόνατο του Τετέ!

Και με αριθμητικό μειονέκτημα και με την σκέψη πως η επιθυμητή αντίδραση δεν ... αχνοφαινόταν παντού, η Τσέλσι πλέον βρισκόταν σε δεινή θέση. Μια έκλαμψη του Χάβερτς στο 64' σταμάτησε στο κορμί του Λένο, τον οποίο προσπάθησε να πλασάρει από πλάγια θέση ο σκόρερ του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ το 2021. Κι έτσι με την Φούλαμ πλέον να γνωρίζει ότι έχει τεράστια ευκαιρία μπροστά της, κατάφερε στο 72' με την πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρει ξανά!

Ο Βινίσιους από το δεύτερο δοκάρι έφτασε στο γέμισμα του Περέιρα, ο Κέπα έκανε κακή έξοδο, οι στόπερ της Τσέλσι έκαναν κάκιστο υπολογισμό κι έτσι οι «cottagers» έφτασαν στο 2-1! Αυτή η νίκη ήταν η 5η διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις για την Φούλαμ, τη στιγμή που το σύνολο του Πότερ παραμένει με μόλις μια νίκη από τις 2 Νοέμβρη και μετά, την χειρότερη επίδοση απ' όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Πρέμιερ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0