Football Talk

Ανακοινώθηκαν οι 14 υποψήφιοι για το βραβείο «The Best» της FIFA!

Ανακοινώθηκαν οι 14 υποψήφιοι για το βραβείο «The Best» της FIFA!

Η FIFA ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της τους υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου παίκτη, «The Best» για το 2022.

Η FIFA ανακοίνωσε τη λίστα με τους 14 ποδοσφαιριστές που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου για το 2022 στα βραβεία «The Best».

Το διάστημα το οποίο λαμβάνεται στα υπόψιν ως κριτήριο για τον τίτλο είναι η σεζόν 2021/22 αλλά και η σεζόν 2022/23 μέχρι το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δηλαδή στις 18 Δεκεμβρίου 2022.

Όπως είναι απολύτως αναμενόμενο, ο Λιονέλ Μέσι είναι το «φαβορί για το τρόπαιο μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, ενώ από την Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονται και οι Εμπαπέ, Χακίμι, Νειμάρ.

Από τη Ρεάλ Μαδρίτης οι Καρίμ Μπενζεμά, Βινίσιους και Λούκα Μόντριτς κατέχουν από μια θέση έχοντας κατακτήσει το Champions League της περασμένης σεζόν, ενώ ο αρχηγός της Κροατίας κατέλαβε και την τρίτη θέση με τη «Χρβάτσκα» στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ακολουθεί το δίδυμο Έρλινγκ Χάαλαντ και Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι, μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Χιουλιάν Άλβαρες, ενώ από το «αντίπαλο δέος» της -τα τελευταία χρόνια- Λίβερπουλ, Σαλάχ και Μανέ θα το διεκδικήσουν εξίσου.

Την λίστα ολοκληρώνουν οι Τζούντ Μπέλιγχαμ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0