Football Talk

Η Ατλέτικο καλεί σε απολογία τον Κουρτουά για τις δηλώσεις του

Η Ατλέτικο καλεί σε απολογία τον Κουρτουά για τις δηλώσεις του

Με επίσημη επιστολή που έστειλε στον Τιμπό Κουρτουά, η Ατλέτικο Μαδρίτης του ζητάει να απολογηθεί για τις δηλώσεις του τον Μάϊο του 2022, αλλιώς θα αφαιρεθεί η πλακέτα του από το Μετροπολιτάνο!

Οι σχέσεις μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και του Τιμπό Κουρτουά δεν είναι οι καλύτερες. Ο Βέλγος πορτιέρο που υπερασπίστηκε τα γκολποστ των «ροχιμπλάνκος» την τριετία 2011-2014 και μαζί τους κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, αποτελεί πλέον «μαύρο πρόβατο» για οπαδούς και διοίκηση.

Όχι μόνο επειδή πλέον αγωνίζεται στη συμπολίτισα και μεγάλη αντίπαλο, Ρεάλ, αλλά πολύ περισσότερο για τις δηλώσεις του τον περασμένο Μάϊο στα πλαίσια του τελικού του Champions League. Τότε ο Κουρτουά είχε πει χαρακτηριστικά πως «Η Λίβερπουλ έπαιξε ήδη έναν τελικό κόντρα στη Ρεάλ το 2018. Προφανώς είναι διαφορετικό για μένα. Όταν αντιμετωπίζεις τη Ρεάλ, ξέρεις ότι όταν παίζει στον τελικό, τον κερδίζει. Τώρα είμαι στη σωστή πλευρά της ιστορίας».

Φυσικά υπονοούσε τον χαμένο τελικό του 2014, όταν ως παίκτης της Ατλέτικο έχασε από την «βασίλισσα» τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Κανείς δεν ξεχνάει αυτές τις δηλώσεις και πόσο μάλλον οι διοικούντες του συλλόγου. Σε συνάντηση που έγινε για διάφορα θέματα που αφορούν το κλαμπ, υπήρξε αναφορά και στον Κουρτουά. Έγινε γνωστό πως η Ατλέτικο απέστειλε επιστολή στον 30χρονο άσο, ζητώντας του να απολογηθεί για αυτές του τις δηλώσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, η τιμητική πλακέτα με το όνομά του που βρίσκεται έξω από το Μετροπολιτάνο θα αφαιρεθεί!

 

 

courtois.jpg

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0