Football Talk

Φαβορί η Γιουνάιτεντ, έχει την ευκαιρία της η Νιούκαστλ!

Φαβορί η Γιουνάιτεντ, έχει την ευκαιρία της η Νιούκαστλ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον έλαβε χώρα η κλήρωση του Λιγκ Καπ, που φέρνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρχικά στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ, την ώρα που η Σαουθάμπτον θα υποδεχθεί τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Μέρις», σε διπλά παιχνίδια!

Γεγονός είναι πλέον η κλήρωση του Λιγκ Καπ, με τέσσερις ομάδες να μπαίνουν στην διαδικασία, με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό! Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε εκτός από τη Σαουθάμπτον, η Νότιγχαμ Φόρεστ απέκλεισε τη Γουλβς, η Νιούκαστλ βρίσκεται στα ημιτελικά, για πρώτη φορά μετά το 1976 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μοναδική εκπρόσωπος του Big 6.

Τι θα δούμε λοιπόν στους δύο ημιτελικούς; Τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να συναντά τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Σίτι Γκράουντ» αρχικά, μιας και τα ματς είναι διπλά, και την Σαουθάμπτον να υποδέχεται τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Μέρις», σε μία ιστορική σεζόν για την τελευταία, που θα ήθελε να ολοκληρωθεί ιδανικά με ένα τρόπαιο.

Τα πρώτα ματς θα λάβουν χώρα στις 23 Ιανουαρίου και το μεγάλο φαβορί, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα επιχειρήσουν να πάρουν τον πρώτο τους τίτλο, μετά από μία επταετία, στην πρώτη σεζόν του Έρικ Τεν Χαγκ!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0