Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν - Ανζέ 2-0: Νίκη στο «ρελαντί» με δημιουργό Μουκιέλε και σκόρερ Μέσι! (video)

Παρί Σεν Ζερμέν - Ανζέ 2-0: Νίκη στο «ρελαντί» με δημιουργό Μουκιέλε και σκόρερ Μέσι! (video)

Εύκολο βράδυ είχε η Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Ανζέ, αφού τη νίκησε με 2-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μουκιέλε που έφτιαξε και τα δύο γκολ της ομάδας του!

Μια άνετη νίκη με 2-0 επί της Ανζέ πανηγύρισε η Παρί Σεν Ζερμέν. Το συγκρότημα του Γκαλιτιέ χωρίς να θέλξει με την απόδοσή του πήρε ακόμη ένα τρίποντο στο φετινό Σαμπιονά.Πρωταγωνιστής ο...δεξιός μπακ Μουκιέλε, που έφτιαξε και τα δύο γκολ των "Πρωτευουσιάνων"! Σκόραρε ο Μέσι στην επιστροφή του μετά το Μουντιάλ.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές της Παρί πραγματοποίησαν ζέσταμα φορώντας μπλουζάκια εις μνήμην του μεγάλου Πελέ.

Στα του ματς οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι και μόλις στο πέμπτο λεπτό ήρθε το 1-0. Ο Μέσι άνοιξε στον Μουκιέλε, εκείνος έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Εκιτικέ σκόραρε από κοντά.

Η Παρί έφτασε κοντά στο 2-0 στο 24', όμως ο Σέρχιο Ράμος είδε τον κίπερ της Ανζέ να αποκρούει σε κόρνερ την κεφαλιά του. Φτάσαμε μέχρι το ημίχρονο δίχως κάποια άλλη αξιόλογη φάση, με την Παρί να έχει φλύαρη κατοχή και τους φιλοξενούμενους να δυσκολεύονται να περάσουν το κέντρο του γηπέδου.

Στο 59' είχαμε την πρώτη ευκαιρία της επανάληψης. Ο Εκιτικέ βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, σούταρε αλλά ο Μπερναντονί απέκρουσε χαμηλά στη γωνία του. Δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Σιμά βρέθηκε "φάτσα" με τον Ντοναρούμα, αλλά εκτέλεσε ψηλά άουτ!

Και αφού δεν ήρθε το 1-1, ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε. Οι παίκτες της Παρί συνδυάστηκαν άψογα, ο Μουκιέλε σέρβιρε για δεύτερη φορά και ο Μέσι με -άνετο- πλασέ έκανε το 2-0 στο 72'.

Ο πρωταγωνιστής του ματς λίγο έλειψε να γίνει και σκόρερ, αφού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων είδε την κεφαλιά του να πηγαίνει στο δοκάρι. Έτσι, το 2-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Μουκιέλε, Μαρκίνιος, Ράμος, Μπερνάτ, Φαμπιάν Ρουίθ (80' Εμερί), Ντανίλο, Βιτίνια (86' Μπιτσιαμπί), Νεϊμάρ, Μέσι, Εκιτικέ (80' Σολέρ).

Ανζέ: Μπερναρντονί, Μπαμπά, Ουντοτζί, Μπλάζιτς, Ντουμπιά, Μπα, Μεντί (80΄ Ταϊμπί), Μπενταλέμπ, Καπέιγ (62' Μελαλί), Ινού (62' Σαλαμά), Αμπντελί (62' Μπουφάλ), Σιμά (80' Τιούμπ).

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0