Football Talk

Άρης - Λεβαδειακός 1-0: Άνετα στα προημιτελικά οι «κιτρινόμαυροι» και τώρα... Ολυμπιακός (video)

Άρης - Λεβαδειακός 1-0: Άνετα στα προημιτελικά οι «κιτρινόμαυροι» και τώρα... Ολυμπιακός (video)

Ο Άρης νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό με γκολ του Μαντσίνι στο 35' και ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο των Βοιωτών για να πάρει την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Εκεί που θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ατρόμητος-Ολυμπιακός!

Μπορεί να μην είχε σιγουρέψει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι (1-2) ωστόσο ο Άρης πέρασε τον Λεβαδειακό χωρίς να αγχωθεί, έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και τον Ντανιέλ Μαντσίνι να επιστρέφει στα γκολ, σκοράροντας για πρώτη φορά στην καριέρα του από την άσπρη βούλα.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες στιγμές με τον Άρη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία πλην του γκολ με πέναλτι στο 35’.

Ο Νταμπό μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τον Κωνσταντίδη και στο γύρισμά του κέρδισε πέναλτι για χέρι του Τζημόπουλου. Ο Μαντσίνι το εκτέλεσε εύστοχα και απλούστευσε την υπόθεση πρόκριση για τον Άρη.

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου μπήκε φουριόζα στο δεύτερο μέρος, χάνοντας δύο μεγάλες  ευκαιρίες με τον Μανού Γκαρθία, με την δεύτερη να καταλήγει στο δοκάρι στο 50ο λεπτό.

Στο 74’ ήρθε το δεύτερο δοκάρι για τον Άρη, από μακρινό σουτ του Καμάτσο, ο οποίος τέσσερα λεπτά αργότερα έδωσε την θέση του στον Αμπουμπακάρ Καμαρά που χειροκροτήθηκε θερμά στην επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

 

Άρης (Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταμπό, Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία Μαντσίνι, Καμάτσο

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Παναγιώτου, Μπάχανακ, Νίκας, Μεχία, Μουτίνιο, Τορό, Τσιριγώτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0