Football Talk

Άγιος Νικόλαος - Απόλλων Παραλιμνίου 1-2: «Πέταξε» στα προημιτελικά με Γεωργιάδη... επί δύο! (video)

Άγιος Νικόλαος - Απόλλων Παραλιμνίου 1-2: «Πέταξε» στα προημιτελικά με Γεωργιάδη... επί δύο! (video)
Ο Απόλλων Παραλιμνίου επικράτησε με σκορ 2-1 (11/01) του Αγίου Νικολάου, εκτός έδρας, και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!
Χρειάστηκε περισσότερα από 90 λεπτά στην Κρήτη, παρότι προηγήθηκε νωρίς, αλλά τελικά, ο Απόλλων Παραλιμνίου βρήκε τον τρόπο! Επικράτησε με σκορ 2-1 του Αγίου Νικολάου (11/01) και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το μεταξύ τους 2-2, στο πρώτο ματς του ζευγαριού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιώργος Γεωργιάδης, που σημείωσε το πρώτο γκολ, αλλά και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση στο 109'!

Επόμενος αντίπαλος στην ιστορική πορεία αυτού του σωματείου, που έφτασε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, παρότι αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, η Λαμία.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου πήρε το προβάδισμα με το... καλημέρα, χάρις την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Γεωργιάδη, στο 2ο λεπτό.


Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με τον Μηνά στο 30' και παρότι με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, είχαν σημειωθεί ήδη δύο γκολ, στα εναπομείναντα λεπτά της κανονικής διάρκειας, δεν σκόραρε καμία από τις δύο ομάδες.

 
Οι διαφορές του «λύθηκαν» στην παράταση, όπου ο Γιώργος Γεωργιάδης «λύτρωσε» τους φιλοξενούμενους στο 109', κάνοντας το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, «σφραγίζοντας» τη μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0