Football Talk

Μπάλαν: «Σε δέκα χρόνια θα λέω ότι έπαιξα κόντρα σε Μαρσέλο και Χάμες»

Μπάλαν: «Σε δέκα χρόνια θα λέω ότι έπαιξα κόντρα σε Μαρσέλο και Χάμες»
Δηλώσεις του Ρουμάνου επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα, Κλαούντιου Μπάλαν.
Ο 28χρονος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Κλαούντιου Μπάλαν, παραχώρησε δηλώσεις σε μέσο της χώρας του, Ρουμανίας, κατά τις οποίες αναφέρθηκε τόσο στην καλή περίοδο που διάγει στον «Άγιαξ της Ηπείρου», όσο και στις εμπειρίες που έχει αποκομίσει έως τώρα από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε, μιλώντας στο «playsport.ro»:

«Περνάω πολύ καλά, εγκλιματίστηκα γρήγορα εδώ, το 2023 ξεκίνησε τέλεια, ήδη σκόραρα στα δύο πρώτα ματς και έχω μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια. Όντως είναι η πρώτη μου φορά στο εξωτερικό. Μέχρι να φτάσω εδώ δεν ήξερα τι να περιμένω. Δεν ήξερα πώς ήταν η πόλη, πώς θα με υποδέχονταν οι νέοι συμπαίκτες μου, αλλά εξεπλάγην ευχάριστα. Η ομάδα έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Μου αρέσει η ομάδα, η πόλη των Ιωαννίνων είναι πολύ όμορφη. Όλα είναι του γούστου μου. Τα επιτεύγματά μου στο γήπεδο έχουν την αφετηρία τους και σ’ αυτά που συμβαίνουν εκτός γηπέδου».

Για τη μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Δεν με έδιωξαν από την Κραϊόβα, ήταν η επιθυμία μου να φύγω. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο. Πέρασα πολύ όμορφα χρόνια εκεί. Ήρθα από την 6η αγωνιστική στα Γιάννινα και από τότε παίζω σταθερά. Έγιναν πιο πριν συζητήσεις και με άλλους συλλόγους. Πιθανόν θα συνέχιζα στη Βολουντάρι, αν δεν ερχόμουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Έγιναν και κάποιες συζητήσεις με ομάδες από Πολωνία και Ουγγαρία, αλλά μόνο συζητήσεις. Στη συνέχεια, η μόνη γραπτή προσφορά ήρθε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν ένα ρίσκο, αλλά χαίρομαι που έκανα αυτήν την επιλογή. Οι σύλλογοι συνήθως δεν σε περιμένουν, ειδικά το καλοκαίρι. Εκείνοι όμως περίμεναν να λύσω το συμβόλαιό μου».

Για τους παίκτες που αγωνίζονται:
«Δείτε ποιοι ποδοσφαιριστές είναι σε κάθε ομάδα. Μαρσέλο, Χάμες, Βαλμπουένα, Μπακαμπού, Σωκράτης στον Ολυμπιακό. Στην ΑΕΚ ο Σιντίμπε, που ήταν στη Μονακό, ο Βίντα, φιναλίστ του Μουντιάλ το 2018, ο Αμραμπάτ, πρώην παίκτης των Μάλαγα, Γαλατά, Γουότφορντ. Μπορεί να είναι σε μεγάλη ηλικία πλέον, ωστόσο είναι τιμή να παίζεις απέναντι σε τέτοιους ποδοσφαιριστές. Σε 10 χρόνια θα λες «έπαιξα εναντίον του Μαρσέλο, εναντίον του Χάμες».

Για την εθνική Ρουμανίας:
«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, αλλά καταλαβαίνεις ότι θα ήταν όνειρο να κληθώ στην Εθνική. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο. Ίσως, αν το κρατήσω σε αυτό το επίπεδο, αν συνεχίσω να σκοράρω, να είμαι μία λύση για τον εκλέκτορα και το επιτελείο του. Είναι δύσκολο, όμως, για έναν παίκτη που εμφανίζεται στα 28 του σε μία ομάδα πρώτης κατηγορίας. Νομίζω ότι προτεραιότητα θα είναι ίσως οι νεότεροι παίκτες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0