Football Talk

ΠΑΟΚ – Καλαμάτα 2-0: Εύκολη πρόκριση, πήρε μπροστά ο Τόμας και τώρα… Παναθηναϊκός! (video)

ΠΑΟΚ – Καλαμάτα 2-0: Εύκολη πρόκριση, πήρε μπροστά ο Τόμας και τώρα… Παναθηναϊκός! (video)

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται πλέον και με τη «βούλα» ο ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν με 2-0 της Καλαμάτας και να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού!

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται φρόντισε να αναδείξει και πάλι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα (0-2) και στη ρεβάνς της Τούμπας απέναντι στην Καλαμάτα και «τσέκαρε» το εισιτήριό του για την επόμενη φάση του θεσμού.

Μάλιστα, το 2-0 προέκυψε πιο εύκολα από ό,τι θα φαντάζεται κάποιος, καθώς διαμορφώθηκε μόλις από το… 13ο λεπτό, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπράντον Τόμας.

Ο Ισπανός μετουσίωσε σε γκολ την ασίστ του Νάρεϊ στο 11’, σκοράροντας ξανά απέναντι στην Καλαμάτα, για να κάνει το ίδιο και 120 δευτερόλεπτα αργότερα.


Μάλιστα, με το δεύτερο γκολ του, σηματοδότησε μόλις την 2η φορά στην καριέρα του από το 2017 και μετά, που πανηγυρίζει δις στο ίδιο ματς, με την τελευταία φορά να λαμβάνει χώρα προ πενταετίας.


Από εκεί και πέρα, η αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, εξαιρώντας φυσικά τον τραυματισμό του Σοάρες, ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων και οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, ολοκληρώνοντας το ματς με μόλις μία τελική προσπάθεια εντός εστίας.


Κάπως έτσι, ο «Δικέφαλος» συνεχίζει στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου και θα συναντήσει τον Παναθηναϊκό, ενώ η Καλαμάτα του Νίκου Αναστόπουλου σταματά στην φάση των «16» την περιπλάνησή της στον θεσμό, έχοντας φυσικά πανηγυρίσει μεγάλη πρόκριση επί του Παναιτωλικού στο «σπίτι» της.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Σάστρε (63’ Λύρατζης, 72’ Σελιμάι), Κάργας, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Ντάντας, Σβαμπ, Νάρεϊ (64’ Ζίβκοβιτς Α.), Μπίσεσβαρ (72’ Τζίμας), Φιλίπε Σοάρες (32’ Ρικάρντο), Τόμας

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Mέντες, Ασίγκμπα, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Μαβιγκά, Παπατόλιος, Μόζερ (84’ Τριανταφυλλάκης), Μπενίτες (70’ Κωνσταντινόπουλος), Καραγκούνης, Μαρκόφσκι (70’ Βασιλόγιαννης), Αρναρέλλης (75΄ Τάτος)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0