Football Talk

«Σύγκρουση γενεών»: O 36χρονος Χίτον και ο «17άρης» Μαϊνού, στην βασική ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ!

«Σύγκρουση γενεών»: O 36χρονος Χίτον και ο «17άρης» Μαϊνού, στην βασική ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ!

Μία μέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι η σημερινή (10/01) για τον Κόμπι Μαϊνού, με τον 17χρονο ποδοσφαιριστή να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο ματς του Λιγκ Καπ απέναντι στην Τσάρλτον! Την ίδια ώρα ο «36άρης» Χίτον, παίζει για πρώτη φορά για τους «κόκκινους διαβόλους» από το ξεκίνημα μίας αναμέτρησης!

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τον Κόμπι Μαϊνού, με τον 17χρονο μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, πριν καν… ενηλικιωθεί.

Επιλέχθηκε από τον Έρικ Τεν Χαγκ για την βασική ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων» στο ματς του Λιγκ Καπ απέναντι στην Τσάρλτον και κάπως έτσι, ο γεννημένος το 2005, Κόμπι Μαϊνού ετοιμάζεται να συστηθεί στο Ολντ Τράφορντ, μετρώντας φέτος δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 11 ματς.

Την ίδια ώρα, ο Χίτον αναμένεται να πραγματοποιήσει μόλις την δεύτερη συμμετοχή του με την ομάδα του και την πρώτη στην βασική ενδεκάδα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ξεκίνησε βασικός ανεξαρτήτως συλλόγου;

Την Πρωτοχρονιά του 2020, με την φανέλα της Άστον Βίλα απέναντι στη Μπέρνλι, ενώ τον Δεκέμβριο του 2019 διατήρησε το «μηδέν» για τελευταία φορά στην καριέρα του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0