Football Talk

Σκάνδαλο στη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία: «Δεν με έβλεπε επαγγελματικά ο πρόεδρος, παρά μόνο δύο στήθη και έναν κ@λο»

Σκάνδαλο στη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία: «Δεν με έβλεπε επαγγελματικά ο πρόεδρος, παρά μόνο δύο στήθη και έναν κ@λο»
Σαν βόμβα έπεσε στο γαλλικό ποδόσφαιρο η αποκάλυψη που έκανε η μάνατζερ Σίνια Σουίντ περί σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πρόεδρο της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε!
Σίγουρα δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Νοέλ Λε Γκρε. Λίγες μόνο ημέρες μετά την κατακραυγή για τα σχόλιά του προς τον Ζιντεντίν Ζιντάν, ένα νέο σκάνδαλο ήρθε στο φως της δημοσιότητας και μάλιστα πολύ πιο σοβαρό αυτή τη φορά.

Η μάνατζερ Σόνια Σουίντ, σε συνέντευξή της προχώρησε στην αποκάλυψη ότι ο ισχυρός άνδρας του γαλλικού ποδοσφαίρου είχε προβεί στο παρελθόν σε σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος της και μάλιστα επανειλλημένα, στο πλαίσιο δήθεν επαγγελματικών συζητήσεών τους!

Η Σουίντ μίλησε σε Equipe και BFM TV και έκανε αναφορά σε συγγεκριμένα μάλιστα περιστατικά.

«Τον Σεπτέμβριο του 2014 με κάλεσε και μου είπε ότι έχω καταφέρει εκπληκτικά πράγματα. Μου είχε πει ότι θα με σύστηνε στην Μπριζίτ Ενρίκες, την κορυφαία γυναίκα αξιωματούχο της Ομοσπονδίας.

Ήθελε να συναντηθούμε στο διαμέρισμά του στο Παρίσι. Ήμουν 28 ετών τότε. Όταν είχα φτάσει, με περίμεναν δύο ποτήρια σαμπάνια, η Ενρίκες δεν ήρθε ποτέ και ο Λε Γκρε μου είχε πει ότι «δεν την χρειαζόμαστε, αν είμαστε αρκετά κοντά οι δυο μας, μπορώ να μετουσιώσω τις ιδέες σου σε πράξεις. Δεν ακούμπησα τη σαμπάνια, φοβόμουν πως μπορεί να είχε ρίξει κάτι μέσα. Έχουμε ακούσει τόσα πολλά. Έπρεπε να με σεβαστεί, ποτέ δεν με είδε σαν μάνατζερ αλλά σαν... γλυκό. Για να μιλήσω πιο άκομψα, με έβλεπε σαν δύο στήθη και έναν κ...ο!

Σε άλλη περίπτωση, μου έστελνε μηνύματα ότι του λείπω ή ηχητικά όπου έλεγε πως έχει πιει τρία ποτήρια σαμπάνια και πως με περίμενε για το τέταρτο».


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Λε Γκρε εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης καθώς εδώ και έξι μήνες διεξάγεται έρευνα ύστερα από καταγγελίες και άλλων γυναικών.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0