Football Talk

Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-3: Προκρίθηκε χωρίς να... ιδρώσει και ετοιμάζεται για Σίτι! (video)

Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-3: Προκρίθηκε χωρίς να... ιδρώσει και ετοιμάζεται για Σίτι! (video)

Η Άρσεναλ επικράτησε 3-0 της Όξφορντ Γιουνάιτεντ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπου θα συναντήσει τη Μάντσεστερ Σίτι. Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, ο Έντι Ενκέτια με δύο γκολ και ο Φάμπιο Βιέιρα με ισάριθμες ασίστ, ανησυχία για τον τραυματισμό του Μπουκάγιο Σάκα.

Για ένα ημίχρονο άντεξε η Όξφορντ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άρσεναλ στην αναμέτρηση για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα για μία ώρα δυσκολεύτηκε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως «πάτησε γκάζι» από το 60’ κι έπειτα και με τρία γκολ σε διάστημα 13 λεπτών, πήρε τη νίκη-πρόκριση με σκορ 3-0.

Οι γηπεδούχοι ανταπεξήλθαν εξαιρετικά στο δύσκολο έργο που είχαν στο πρώτο 45λεπτο, με τους «κανονιέρηδες» να δημιουργούν ελάχιστες καλές ευκαιρίες σε αυτό το διάστημα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, οι Λονδρέζοι ανέβασαν την απόδοσή τους και εν τέλει έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη.

Το σκορ άνοιξε ο Ελνένι με κεφαλιά στο 63’ έπειτα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Φάμπιο Βιέιρα. Ο Πορτογάλος στο 70’ ήταν αυτός που δημιούργησε και το δεύτερο γκολ των «κανονιέρηδων», καθώς με έξοχη κάθετη πάσα, έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Ενκέτια, ο οποίος αφού απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλάσαρε σε κενή εστία.

Ο Ενκέτια ήταν αυτό που βρήκε δίχτυα και στο 76’ για να διαμορφώσει το τελικό 3-0, έπειτα από ασίστ του Μαρτινέλι.

Η Άρσεναλ έτσι προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0