Football Talk

Ο Εμπαπέ βγήκε μπροστά και υπερασπίστηκε τον Ζιντάν!

Ο Εμπαπέ βγήκε μπροστά και υπερασπίστηκε τον Ζιντάν!
Ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε, προέβη σε υποτιμητικές δηλώσεις για τον Ζινεντίν Ζιντάν, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να παίρνει άμεσα θέση υπέρ του «Ζιζού» με τοποθέτηση στο Twitter.
Σάλο προκάλεσαν στη Γαλλία οι δηλώσεις του Νοέλ Λε Γκρε, προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας , σχετικά με τον Ζινεντίν Ζιντάν και τη θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας.

«Ξέρω πολύ καλά πως ο Ζιντάν ήταν πάντα διαθέσιμος. Έχει πολλούς υποστηρικτές. Αρκετοί περίμεναν να φύγει ο Ντεσάν, αλλά αλήθεια ποιος θα μπορούσε να τον κατηγορίσει; Ο Ζιντάν στη Βραζιλία; Δεν ξέρω, δεν θα μου έκανε εντύπωση. Κάνει ό,τι θέλει, δεν είναι δική μου δουλειά.
Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, δεν σκεφτήκαμε ποτέ να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Ντεσάν. Μερικοί δημοσιογράφοι δεν ξέρουν τι γράφουν. Ο Ζιντάν μπορεί να πάει όπου θέλει, σε σύλλογο, σε εθνική ομάδα.Δεν πιστεύω σε αυτόν. Δεν προσπάθησε ποτέ να με προσεγγίσει αλλά αν το έκανε δεν θα του σήκωνα το τηλέφωνο», δήλωσε ο 81χρονος σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον Ζιζού και τα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τη Βραζιλία.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και υπερασπίστηκε τον Ζιντάν, γράφοντας σε tweet του πως: «Ο Ζιντάν είναι η Γαλλία. Δεν δείχνουμε τέτοια έλλειψη σεβασμού απέναντι σε έναν θρύλο»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0