Football Talk

Αθανασιάδης: «Να μείνουμε προσγειωμένοι και κάτι καλό θα γίνει στο τέλος»

Αθανασιάδης: «Να μείνουμε προσγειωμένοι και κάτι καλό θα γίνει στο τέλος»
Στις λεπτομέρειες που έκριναν το ματς καθώς και στο...  μικρό καλάθι που πρέπει να κρατήσει η ΑΕΚ, στάθηκε ο Γιώργος Αθανασιάδης μετά το τέλος της νίκης επί των «πρασίνων».
Όταν μία ομάδα κρατάει το μηδέν στα μετόπισθεν, ο τερματοφύλακας έχει σημαντικο μερίδιο επιτυχίας και ο Γιώργος Αθανασιάδης ήταν καθοριστικός στη νίκη της ΑΕΚ επί του πρωτοπόρου Παναθηναικού.

Στην ερωτηση κατά πόσο το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και πως το έζησε από μέσα, είπε ότι: «Ναι έτσι ήταν. Οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκαναν τη διαφορά. Καταφέραμε και βάλαμε το γκολ και έτσι πήραμε το ματς».

Στη λεπτομέρεια της δικής του απόκρουσης στο τελείωμα του Μπερνάρ, ανέφερε πως: «Σε ένα ντέρμπι θα χρειαστει να επέμβεις 2-3 φορες. Αυτή είναι η δουλειά μου. Μπόρεσα και το έκανα, βάλαμε το γκολ μπροστά και πηραμε το παιχνιδι».

Για την κούρσα του τίτλου και κατά πόσο είναι «ορθάνοιχτη» αυτή, τόνισε ότι: «Όλα ειναι ανοιχτά. Είμαστε όλοι προσγειωμένοι. Πρεπει να συνεχισουμε το ίδιο και στα playoffs. Εκεί θα εχουμε πολλά ντέρμπι. Να μείνουμε προσγειωμένοι και αν παμε έτσι κατι καλό θα εχουμε στο τέλος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0