Football Talk

Λίβερπουλ - Γουλβς 2-2: Aντί για πρόκριση... ρεβάνς με «υπογραφή» Άλισον! (video)

Λίβερπουλ - Γουλβς 2-2: Aντί για πρόκριση... ρεβάνς με «υπογραφή» Άλισον! (video)

Η κάκιστη εμφάνιση του Άλισον στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουλβς (07/01, 2-2) στέρησε από την ομάδα του Κλοπ την άμεση πρόκριση στον 4ο γύρο του FA Cup, και τώρα... ρεβάνς στο Μολινό!

Η Λίβερπουλ ανέτρεψε προσωρινά το σκορ κόντρα στη Γουλβς (07/01), διορθώνοντας το γκολ-χάρισμα του Άλισον στον Γκέδες στο 26', αλλά και πάλι, δεν ήταν αρκετό!

Οι «λύκοι» εκμεταλλεύθηκαν κάθε αμυντική αδράνεια των Reds, έφυγαν με το 2-2 (07/01) από το Άνφιλντ και «έκλεισαν» ραντεβού για ρεβάνς στο Μολινό (17/01, 21:45), ώστε να κριθεί ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του FA Cup.

Ούτε το ντεμπούτο του Χάκπο με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ούτε το γκολ του Νούνιες, κατάφεραν να αλλάξουν την πορεία της αναμέτρησης.

Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι έχουν σοβαρά παράπονα για το γκολ που τους ακυρώθηκε στο 83ο λεπτό, ως οφσάιντ.

Ένα ολέθριο λάθος του Άλισον έδωσε την ευκαιρία στη Γουλβς να πάρει το προβάδισμα στο Άνφιλντ. Στο 26ο λεπτό, ο γκολκίπερ των Reds έδωσε ουσιαστικά... ασίστ στον Γκέδες για να «ανοίξει» το σκορ, αλλά ο Νούνιες ξαναβρήκε δίχτυα μετά από περίπου δύο μήνες (τελευταίο γκολ στις 12 Νοεμβρίου του 2022), επαναφέροντας την ισορροπία στο ματς στο 45', δευτερόλεπτα πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια.


 
Με την έναρξη του 2ου μέρους η Λίβερπουλ πήρε και «κεφάλι» στο σκορ, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία στην άμυνα της Γουλβς στο 52ο λεπτό, αλλά οι «χρυσές αλλαγές» του Λοπετέγκι, Κούνια και Τσαν, συνδυάστηκαν στο 67', μόλις τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, εκθέτοντας ξανά τον Άλισον, που δεδομένα βρέθηκε σε κακή βραδιά, και κάπως έτσι, «γράφτηκε» το 2-2 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ (85΄Γκόμες), Μάτιπ, Κονατέ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο (75΄Έλιοτ), Χέντερσον (68΄Κεϊτά), Τιάγκο, Σαλάχ (84΄Ντόουκ), Χάκπο (85΄Τσάμπερλειν), Νούνιες

Γούλβς (Γιουλέν Λοπετέγκι): Σάρκιτς, Λεμπίκισα (68΄Σεμέδο), Κόλινς, Τότι, Τζόνι, Ρούμπεν Νέβες (63΄Χουάνγκ), Χοτζ, Τραορέ, Νουρι (73΄Μπουένο), Γκέδες (63΄Γκέδες), Χιμένες (63΄Κούνια)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0