Football Talk

Γιουβέντους - Ουντινέζε 1-0: Μίλησαν ξανά στο τέλος οι «μπιανκονέρι» και εδραιώνονται στην 4άδα!

Γιουβέντους - Ουντινέζε 1-0: Μίλησαν ξανά στο τέλος οι «μπιανκονέρι» και εδραιώνονται στην 4άδα!
Η Γιουβέντους βρήκε και πάλι τον τρόπο να πάρει το τρίποντο στο τέλος του αγώνα, νικώντας την Ουντινέζε με 1-0 και σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Serie A!
Η Γιουβέντους πέτυχε την όγδοη σερί νίκη της στην Serie A, χωρίς να εντυπωσιάσει, χάρις σε γκολ του Ντανίλο στο 86' το οποίο έκαμψε την αντίσταση της Ουντινέζε.



Το παιχνίδι διεξήχθη σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης, λόγω του χαμού του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τζιανλούκα Βιάλι, με φανέλες με το όνομά του να δεσπόζουν σε κάθε γωνιά του γηπέδου!

Οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχαν μια ελαφριά υπεροχή, και ανά διαστήματα έκλεισαν τους αντιπάλους τους στο μισό του γήπεδό τους, όμως ήταν κατά βάση άστοχοι.

Η Ουντινέζε πάλεψε μέχρι τέλους να ανακόψει το νικηφόρο σερί των «μπιανκονέρι» χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Βόιτσεχ Σέζνι.

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο με τη λύση να δίνεται εν τέλει από τον Βραζιλιάνο αμυντικό Ντανίλο, ο οποίος έπειτα από όμορφη ενέργεια του Κιέζα έκανε το 1-0 προ κενής εστίας κι έδωσε το τρίποντο στη «Γηραιά Κυρία».


Με την νίκη αυτή η Γιουβέντους «σκαρφάλωσε» στην δεύτερη θέση της Serie A στο +1 από την Μίλαν, +4 από την Ίντερ και -4 από την πρωτοπόρο Νάπολι έχοντας βέβαια ένα ματς παραπάνω από όλες.

 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

 

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Σέζνι, Άλεξ Σάντρο, Ντανίλο, Ρουγκάνι, Κόστιτς, Μιρέτι, Λοκατέλι, Ραμπιό, ΜακΚένι, Ντι Μαρία , Κεάν

Ουντινέζε (Σότιλ): Σιλβέστρι, Πέρεζ, Μπίτζολ, Μπικάο, Ουντότζι, Μακένγκο, Γουάλας, Λόβριτς, Περέϊρα, Σαξές, Μπέτο


Δημήτρης Γέροντας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0