Football Talk

Ολυμπιακός Β΄ - Κηφισιά: Αποβολή στον Κωστή, σύρραξη και... διακοπή! (video)

Ολυμπιακός Β΄ - Κηφισιά: Αποβολή στον Κωστή, σύρραξη και... διακοπή! (video)
Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Κηφισιά, ο Ιωάννης Κωστή αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Βάτσιου, για μαρκάρισμα από πίσω. Απόφαση που έφερε τον... εκνευρισμό στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών με το ματς να διακόπτεται και τους διαιτητές να κατευθύνονται στα αποδυτήρια.
Δεν πρόλαβε καλά καλά το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β΄με την Κηφισιά να φτάσει στα μισά του πρώτου ημιχρόνου και διεκόπη μετά από την απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Ιωάννης Κωστή.

Στο ίδιο έργο θεατές για την Β' ομάδα του Ολυμπιακού αφού δύο εβδομάδες μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα, ματς των «ερυθρολέυκων» διακόπτεται ξανά.

Αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν η Κηφισιά, πρωτοπόρος του Νοτίου Ομίλου, όταν στο 22' και με το σκορ στο 0-0, ο Κύπριος χαφ των γηπεδούχων, Ιωάννης Κωστή «γκρέμισε» από πίσω τον Ταλάλ των φιλοξενούμενων. Ο παίκτης του Ολυμπιακού είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Βάτσιου, γεγονός που έβγαλε άπαντες εκτός ελέγχου και κυρίως τον αρχηγό των Πειραιωτών, Μαρίνου, που διαφωνούσαν κάθετα με την απόφαση του «άρχοντα» του αγώνα.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν γεγονός που οδήγησε τον ρέφερι της αναμέτρησης να περιμένει λίγο για την επανέναρξη του παιχνιδιού μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Όταν λοιπόν ο διαιτητής έκανε νεύμα στους παίκτες για να συνεχίσουν, οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν μπροστά από τον πάγκο τους, με αποτέλεσμα ο Βάτσιος να διακόψει εκ νέου το ματς και να πάρει τους βοηθούς του για τα αποδυτήρια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0