Football Talk

Μάντσεστερ Γ. - Έβερτον 3-1: Θαυματουργός Ράσφορντ, έστειλε τους «κόκκινους διαβόλους» στον 4ο γύρο του FA Cup

Μάντσεστερ Γ. - Έβερτον 3-1: Θαυματουργός Ράσφορντ, έστειλε τους «κόκκινους διαβόλους» στον 4ο γύρο του FA Cup

Ο Μάρκους Ράσφορντ έκανε τα πάντα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στον Έβερτον και της χάρισε μία δίκαιη πρόκριση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ τυχερή που έχει στη διάθεσή της ξανά έναν παλιό καλό Μάρκους Ράσφορντ. Μην είναι και καλύτερη η τωρινή έκδοση του Άγγλου επιθετικού. Οδήγησε την ομάδα του σε πρόκριση στον 4ο γύρο του FA Cup, καθώς στο 3-1 απέναντι στην Έβερτον μοίρασε ασίστ, ανάγκασε σε αυτογκόλ αντίπαλό του και σκόραρε το τελευταίο γκολ της νικήτριας.

Νωρίς-νωρίς ο Ράσφορντ βρήκε χώρο από τα αριστερά και σέρβιρε το 1-0 για τον Άντονι (4').

Ο Νταβίδ Ντε Χέα βρέθηκε στη συνέχεια στο επίκεντρο, με τον Ισπανό γκολκίπερ να... χαρίζει το 1-1 στην Έβερτον (14').

Ο Ράσφορντ έκανε ότι ήθελε την άμυνα των «ζαχαρωτών» και το επιβεβαίωσε με το 2-1 στο 52'. Από δική του ατομική ενέργεια προήλθε το αυτογκόλ του Κόουντι.

Την τελική πινελιά έβαλε ο ίδιος στις καθυστερήσεις του ματς. Ο Γκαρνάτσο, παρά την πίεση των φιλοξενούμενων για το 2-2, κέρδισε το πέναλτι, ο Ράσφορντ το εκτέλεσε (97') και έστειλε τη Γιουνάιτεντ στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο αναγεννημένος Άγγλος σταρ έγινε μάλιστα ο πρώτος παίκτης του κλαμπ που σκοράρει σε 7 σερί εντός έδρας επίσημα ματς, μετά από τον Γουέιν Ρούνει το 2012.

Πέραν του Ράσφορντ, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε με τα... μαγικά του ο Άντονι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0