Football Talk

Αμπουμπακάρ Καμαρά: Επίσημη η επιστροφή του στον Άρη!

Αμπουμπακάρ Καμαρά: Επίσημη η επιστροφή του στον Άρη!
Μία προαναγγελθείσα επιστροφή, πήρε πλέον και επίσημημη μορφή. Παίκτης του Άρη είναι ξανά ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τον Μαυριτανό να υπογράφει στους Θεσσαλονικείς για τους επόμενους έξι μήνες αλλά με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς 2.5 εκατ. ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι.
Σχετικά Άρθρα
Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε απ' ότι φαίνεται ο Άρης με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο επιθετικός από τη Μαυριτανία, έξι μήνες μετά την πώλησή του στον Ολυμπιακό, επιστρέφει και πάλι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να φορέσει ξανά την... κίτρινη φανέλα.

Απ' όταν έγινε αντιληπτο και μετά την έλευση του Μίτσελ, ότι ο Καμαρά δεν είχε χώρο στα πλάνα των «ερυθρολεύκων, οι Θεσσαλονικείς είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να τον κάνουν και πάλι δικό τους, υπό οποιαδήποτε μορφή. Τελικώς και μετά από πολλα... κύματα αυτό έγινε πράξη και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά επιστρέφει στη Βόρεια Ελλάδα.

Η επιμονή του Άλαν Πάρντιου αλλά και οι χειρισμοί από μεριάς Θοδωρή Καρυπίδη έπαιξαν καταλυτικό ρόλο, όπως επίσης και το γεγονός ότι ο 28χρονος επιθετικός δεν βρήκε τις προτάσεις που ενδεχομένως περίμενε.

Έτσι, οι «γραμμή κρούσης» του Άρη ενισχύεται αισθητά αφού δίπλα στον Αντρέ Γκρέι προστίθεται ένας παίκτης που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο Κλεάνθης Βικελίδης και δεν θα χρειαστει και χρόνο προσαρμογής στο κλαμπ.

Ο Άρης λοιπόν αποκτά τον Καμαρά υπό τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου διότι δεν μπορούσε να προχωρήσει σε αγορά λόγω του Financial Fair Play. Υπό αυτές τις συνθήκες, η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της σεζόν και έπειτα την υποχρεωτική ρήτρα αγοράς στα 2.5 εκατ. ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (9/1) για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και έπειτα να μπει στις προπονήσεις.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0