Football Talk

Κέιν για το χαμένο πέναλτι με την Γαλλία: «Θα το θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου»

Κέιν για το χαμένο πέναλτι με την Γαλλία: «Θα το θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου»

Όσα ανέφερε ο αρχηγός της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν για το χαμένο πέναλτι και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Γαλλία.

Το «ταξίδι» της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τελείωσε στα τα προημιτελικά, αφού η ήττα με 2-1 από την Γαλλία την άφησε εκτός διοργάνωσης.

Μπορεί ο Χάρι Κέιν να σημείωσε το πρώτο γκολ των «τριών λιονταριών» από την άσπρη βούλα, ωστόσο, αστόχησε από το ίδιο σημείο όταν του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία για την ισοφάριση, έξι λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού. Αυτό, όπως ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του, θα το θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του.

«Μάλλον θα το θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν πρόκειται να με επηρεάσει ως παίκτη ή ως άτομο. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βελτιωθώ. Συνέβη, ήθελα απλώς να παίξω ξανά όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να το βγάλω από το μυαλό μου. Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσεις... Ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Άγγλου διεθνούς σέντερ φορ.

Στην Τότεναμ πάντως, ο Κέιν έχει επιστρέψει… καυτός αφού έχει σκοράρει τρεις φορές σε ισάριθμα παιχνίδια ενώ σημείωσε ένα τέρμα στη νίκη των «σπιρουνιών» με 4-0 επί της Κρίσταλ Πάλας για την Premier League.

«Με έκανε να σκεφτώ, όπως με έκανε ακόμα πιο πεινασμένο να επιστρέψω και να είμαι επιτυχημένος. Έτσι, νύχτες όπως η πρόσφατη απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας είναι πάντα καλές για εμένα και την ομάδα», σημείωσε ο 29χρονος επιθετικός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0