Football Talk

Λουίς Σουάρες: Πανζουρλισμός στην παρουσίασή του - Δάκρυσε εν μέσω αποθέωσης μπροστά σε 30 χιλιάδες κόσμου!

Λουίς Σουάρες: Πανζουρλισμός στην παρουσίασή του - Δάκρυσε εν μέσω αποθέωσης μπροστά σε 30 χιλιάδες κόσμου!
Το «έλα να δεις» επικράτησε στην παρουσίαση του Λουίς Σουάρες στη Γκρέμιο, με 30.000 Βραζιλιάνους να τον αποθεώνουν και τον ίδιο να ξεσπά σε... δάκρυα συγκίνησης μετά και το αφιερωματικό βίντεο που του επιφύλαξε ο βραζιλιανικός σύλλογος.
Νεός σταθμός στην καριέρα του Λουίς Σουάρες, αφού μετά την επιστροφή στην πατρίδα του και τη Νασιονάλ, βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του «στέγη» στη Βραζιλία και τη Γκρέμιο.
Ο Ουρουγουανός σταρ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «τρικολόρ» για δύο χρόναι και οι φίλοι της ομάδας δημιούργησαν απίστευτη ατμόσφαιρα στην παρουσίασή του, στην Arena do Gremio με 30.000 κόσμο.

Μάλιστα, ο συνδυασμός της αποθέωσης από τους φιλάθλους με την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο που του ετοίμασαν οι άνθρωποι του συλλόγου με μηνύματα φίλων και πρώην συμπαικτών όπως οι Νεϊμάρ, Σέρχιο Μπουσκέτς, Λούκας Λέιβα και Ντιέγκο Λουγκάνο, τον έκαναν να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
«Είναι πολύ δύσκολο για μένα να μιλήσω Πορτογαλικά. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την υποδοχή, χθες στο αεροδρόμιο και σήμερα. Οι φίλαθλοι και οι παίκτες εδώ είναι ένα και πιστεύω ότι θα πετύχουμε σημαντικά πράγματα εδώ. Τις τελευταίες μέρες τα μηνύματα που έχω λάβει είναι απίστευτα. Είμαι τόσο ευγνώμων. Υπόσχομαι ότι θα παίξω ποδόσφαιρο, θα πετύχω γκολ και θα προσπαθήσω να κατακτήσω τίτλους ώστε η Γκρέμιο να επιστρέψει εκεί που ανήκει», δήλωσε χαρακτηριστικά.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0