Football Talk

Από τον Ανρί και τον Τζόλα, στον Ιμπραϊμοβιτς και τον… Καρέλη: Τα αδιανόητα «τακουνάκια» που έμειναν στην ιστορία! (video)

Από τον Ανρί και τον Τζόλα, στον Ιμπραϊμοβιτς και τον… Καρέλη: Τα αδιανόητα «τακουνάκια» που έμειναν στην ιστορία! (video)

Ο πρώτος σκόρερ του Παναιτωλικού, Νίκος Καρέλης πέτυχε ένα απίστευτο γκολ με τακουνάκι κόντρα στον Ατρόμητο για την 16η αγωνιστική της Super League και το ΒΝ Sports κάνει μια αναδρομή και σας θυμίζει, τα πιο εντυπωσιακά τέρματα που έχουν επιτευχθεί με πανομοιότυπο τρόπο.

Ναι, η ικανότητα του Νίκου Καρέλη στο σκοράρισμα είναι γνωστή στο μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει παρακολουθήσει την πορεία του 30χρονου στις ομάδες που έχει αγωνιστεί, εντός και εκτός συνόρων.

Κάτι τέτοιο, το αποδεικνύει και η πρώτη θέση που κατέχει στον πίνακα των σκόρερ της φετινής Super League, με 10 γκολ σε 14 παιχνίδια. Μάλιστα, ο βραχύσωμος σέντερ φορ έφτασε τα 17 τέρματα με τον Παναιτωλικό στην πρώτη κατηγορία και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, προσπερνώντας τους Καμαρά και Μοράρ.

Παρ’ όλα αυτά, ο Καρέλης «έκλεψε» τις εντυπώσεις για την απίστευτη ομορφιά του τέρματος που σημείωσε απέναντι στον Ατρόμητο, βάζοντας γερή υποψηφιότητα για την ανάδειξή του, στο κορυφαίο γκολ της σεζόν 2022-23 στη Super League.

 

Η έμπνευση, ο τρόπος επαφής του με την μπάλα και η άψογη εκτέλεση με το τακουνάκι, θύμισε τέρματα από παίκτες παγκόσμιας κλάσης και το ΒΝ Sports άνοιξε το αρχείο και συγκέντρωσε μερικά γκολ που σημειώθηκαν με αντίστοιχο τρόπο στον παρελθόν και άφησαν τον κόσμο με το στόμα… ανοιχτό.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Τιερί Ανρί

Τζανφράνκο Τζόλα

Κριστιάνο Ρονάλντο

Νταβίντ Βίγια

Ολιβιέ Ζιρού

Λουίς Σουάρες

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Σαντιό Μανέ

Χρήστος Λόης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0