Football Talk

Μίτσελ: «Θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές - Έχει έρθει η στιγμή να κάνουμε ένα βήμα μπροστά»

Μίτσελ: «Θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές - Έχει έρθει η στιγμή να κάνουμε ένα βήμα μπροστά»
Δηλώσεις ενόψει της εκτός έδρας αποστολής στο Βόλο το μεσημέρι της Κυριακής (8/1, 16:00) παρέθεσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ και ο Ντιαντιέ Σαμασέκου, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι η αλλαγή προπονητή είναι εκείνη που έχει αντιστρέψει το κλίμα και την κατάσταση στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο».
Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι Ντιαντιέ Σαμασέκου και Μίτσελ Γκονζάλεθ στην κάμερα της Cosmote TV για τη γενικότερη εικόνα των Πειραιωτών και την... εξόρμηση στο Βόλο.

ΝΤΙΑΝΤΙΕ ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ

Για το ματς με τον Ιωνικό:

«Είμαι χαρούμενος που η ομάδα κατάφερε να κερδίσει και να το κάνει αυτό χωρίς να δεχθεί κάποια μεγάλη ευκαιρία από τον αντίπαλο. Η άμυνα έκανε πολύ καλά την δουλειά της, αλλά αυτό δεν οφείλεται μόνο στους αμυντικούς αλλά σε όλη την ομάδα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ολοκληρωμένο, πήραμε δίκαια τη νίκη και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα τον τελευταίο καιρό:

«Η μεγάλη διαφορά είναι η αλλαγή προπονητή. Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Φαίνεται και από τα αποτελέσματα που είναι πολύ διαφορετικά. Νομίζω πως η ομάδα, σε γενικές γραμμές, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Είμαι πολύ καινούργιος εδώ για να εντοπίσω πολλές διαφορές σε σχέση με το παρελθόν, όμως βλέπω πως αυτή τη στιγμή η ομάδα διανύει μια καλή περίοδο. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και πιστεύω πως στο μέλλον τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα».

Για τη μάχη του τίτλου:

«Όσο έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα εμείς θα πρέπει να το πιστεύουμε και να το διεκδικούμε. Νομίζω πως ο τρόπος που παίζουμε τελευταία αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια. Έτσι πρέπει να παίζουμε όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον εαυτό μας. Να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε και στο τέλος θα δούμε που θα μας βγάλει αυτό».

ΜΙΤΣΕΛ ΓΚΟΝΖΑΛΕΘ

Για το ματς με τον Ιωνικό και αυτό που έρχεται με τον Βόλο:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί λύσαμε κάποια προβλήματα που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια και παίξαμε με κυριαρχία. Οι προθέσεις μας για το επόμενο παιχνίδι είναι περίπου οι ίδιες. Φυσικά χρειάζεται να κάνουμε προσαρμογές σχετικά με την τακτική, αλλά θα έχουμε πάλι την ίδια πρόθεση, να κερδίσουμε. Πάντα έχουμε την επιθυμία και την πρόθεση να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ακούγονται παντού οι φράσεις ''πρέπει να κερδίσουμε'', ''χρειαζόμαστε τη νίκη'', ωστόσο αυτό που μετράει μόνο είναι η επιθυμία μας να κάνουμε αυτό που πρέπει για να νικήσουμε».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει ακόμα τρεις σερί νίκες:

«Ναι το σκεφτόμουν και εγώ αυτό και νομίζω πως έχει έρθει πια η στιγμή για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Φυσικά δεν εξαρτώνται όλα από εμάς. Παίζουμε με τον Βόλο. Μια ομάδα που έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν πως είναι πολύ καλή οργανωμένη. Θα τους αντιμετωπίσουμε με ταπεινότητα, όπως κάνουμε απέναντι σε όλες τις ομάδες».

Για το αν σκέφτεται να κάνει αλλαγές λόγω των συνεχόμενων ματς:

«Αναμφισβήτητα θα γίνει αυτό. Το σκεφτόμαστε και είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Για αυτόν τον λόγο θέλαμε και πιο μικρό ρόστερ ώστε να είναι όλοι χρήσιμοι».

Για το αν υπάρχουν εξελίξεις για το «μικρό ρόστερ»:

«Εδώ η δουλειά που κάνουμε είναι να προετοιμάζουμε τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στην ομάδα ώστε να βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση για τα παιχνίδια που έχουμε να παίξουμε. Τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει άλλος».

www.bnsports.gr 

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0