Football Talk

Η μητέρα του Τζίο Ρέινα αποκάλυψε τη βιαιοπραγία από το... 1991 του Μπέρχαλτερ για «αντίποινα» λόγω Μουντιάλ!

Η μητέρα του Τζίο Ρέινα αποκάλυψε τη βιαιοπραγία από το... 1991 του Μπέρχαλτερ για «αντίποινα» λόγω Μουντιάλ!
Η μητέρα του Τζιοβάνι Ρέινα είναι αυτή που «τελείωσε» τον Γκρεγκ Μπέρχαλτερ από τον πάγκο των ΗΠΑ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ, Γκρεγκ Μπέρχαλτερ, έχει βρει τον μπελά του και αυτό λόγω ενός άσχημου περιστατικού που συνέβη το 1991. Όπως αποκαλύφθηκε και παραδέχθηκε και ο ίδιος, είχε βιαιοπραγήσει απέναντι στη σύζυγό του, καθώς την είχε κλοτσήσει στο πόδι ενώ ήταν μεθυσμένος.

Με ανάρτησή του στα social media, ανέφερε πως έκτοτε δεν έχει γίνει παρόμοιο περιστατικό, αλλά η ομοσπονδία των ΗΠΑ, δεν μοιάζει διατεθειμένη να αφήσει ένα τέτοιο συμβάν να περάσει, χωρίς να έχουν κάνει έρευνα.

Ο Μπέρχαλτερ, έγραψε στην ανάρτησή του, ότι τον απείλησε με δημοσίευση κάποιος ανώνυμος, ότι γνωρίζει τι έχει συμβεί, για αυτό και αποφάσισε να πει δημόσια την άσχημη πράξη που είχε κάνει.

Βέβαια, νέα δεδομένα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μιας και ο «ανώνυμος» δεν είναι και άγνωστος. Πρόκειται για τη μητέρα του Τζιοβάνι Ρέινα (παίκτη της Ντόρτμουντ), η Ντανιέλ.

Η Ντανιέλ ήταν στο κολλέγιο μαζί με τη γυναίκα του Μπέρχαλτερ και ήξερε από τότε για το περιστατικό βιαιπραγίας. Ουσιαστικά αυτό που έκανε τώρα ήταν κάτι σαν… αντίποινα, καθώς ο γιος της δεν έπαιζε στην εθνική ομάδα.

Η ίδια είχε καταγγείλει για πρώτη φορά το περιστατικό στις 11 Δεκεμβρίου, στον αθλητικό διευθυντή των ΗΠΑ, Έρνι Στιούαρτ, αλλά δεν είχε πάρει μεγάλη έκταση το όλο θέμα γιατί βρισκόμασταν σε περίοδο Μουντιάλ.

Ήδη ο Μπέρχαλτερ έχει απομακρυνθεί από τον πάγκο των ΗΠΑ, μιας και η σύμβασή του έχει λήξει. Πλέον έχει αναλάβει υπηρεσιακός τεχνικός. Η μητέρα του Ρέινα «τελείωσε» τον Μπέρχαλτερ από την εθνική, παρά την πολύ καλή παρουσία στο Μουντιάλ του Κατάρ, αν και πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η έρευνα που θα κάνει η ομοσπονδία της χώρας.

Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0